Research analist Moleculaire Neurobiologie

Research analist Moleculaire Neurobiologie

Geplaatst Deadline Locatie
22 mei 20 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb je een hbo-diploma in life sciences, biologie, biomedische wetenschappen, biotechnologie of een verwante discipline? Wil je graag deel uitmaken van een dynamisch team van wetenschappers in het veld van de moleculaire neurobiologie? Ben je gemotiveerd, enthousiast, kritisch denkend en een team player? Dan ben je nodig als research analist Moleculaire Neurobiologie!

Als research analist Moleculaire Neurobiologie maak je deel uit van een onderzoeksteam in de neurobiologie sectie van het Donders Center for Neuroscience. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van moleculaire biologie experimenten, zoals het kloneren van vectoren en transgene constructen, kwantitatieve real-time PCR (qPCR), Northern blotting en Western blotting. Je voert onafhankelijk deelprojecten uit in samenwerking met het onderzoeksteam, op een veilige en efficiënte manier en je maakt gebruik van state-of-the-art protocollen. Daarnaast leer je studenten en wetenschappers moleculaire biologietechnieken en geef je advies bij technische problemen. Je documenteert nieuwe protocollen en levert een bijdrage aan het schrijven van onderzoekspublicaties. Je analyseert, interpreteert en rapporteert de resultaten van je experimenten aan je leidinggevende en de betrokken teamleden. Je documenteert je resultaten op een accurate en vindbare manier (lab notebook). Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van toestellen en ben je betrokken bij het bestellen van reagentia en bioveiligheidsmanagement.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hlo-opleiding Science/Biochemie of een gerelateerde opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een academische werkomgeving.
  • Je hebt ervaring met verschillende moleculair-biologische technieken, zoals RNA- en DNA-isolatie, eiwitbiochemie, elektroforese, kwantitatieve PCR, Next Generation Sequencing, Massa Spectrometrie en celkweek.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Dit is een belangrijke eis omdat wij een dynamisch internationaal georiënteerd lab zijn.
  • Je bent gemotiveerd om aan fundamentele en toegepaste onderzoeksvragen te werken.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Het Donders Center for Neuroscience (DCN) is één van de zes onderzoeksinstituten van de Faculteit der  Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) van de Radboud Universiteit (Nijmegen, Nederland). DCN doet onderzoek naar de moleculaire mechanismen die aan de basis liggen van neurodegeneratieve ziekten, naar mechanismen van neuronale communicatie en naar de complexe neurale netwerken die aan de basis liggen van zintuiglijke waarneming, motoriek en cognitieve hersenfuncties. Voor dit onderzoek gebruiken we experimentele en computationele benaderingen.

DCN maakt deel uit van het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour, een interfacultair neurowetenschappelijk instituut van wereldfaam met een dynamische en interactieve cultuur. Het Donders Instituut verzamelt meer dan 800 wetenschappers die zich wijden aan het begrijpen van de mechanismen die aan de basis liggen van hersenfunctie. Uitstekende, state-of-the-art research faciliteiten zijn beschikbaar voor de brede waaier van neurowetenschappelijk onderzoek aan het Donders Instituut. Het Donders Instituut werd door een internationaal evaluatiecommittee als ‘excellent’ bestempeld en erkend als een ‘heel stimulerende omgeving voor zowel top wetenschappers als jong talent’. Het Donders Instituut draagt een collaboratieve, multidisciplinaire en ondersteunende onderzoeksomgeving hoog in het vaandel. Met een divers internationaal personeelsbestand is Engels de ‘lingua franca’ aan het Donders Instituut.



Radboud Universiteit


Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • max. 40 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 1210386

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you