Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jun 2023).
Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.
Ben jij iemand die mensen graag met elkaar verbindt, anderen ontzorgt en ervan houdt om een belangrijke rol met veel eigen verantwoordelijkheid te hebben en hierbij cijfers en het bijhouden van administraties niet schuwt? Dan ben jij de nieuwe Trajectbegeleider Onderzoeksprojecten die wij zoeken die onze wetenschappers gaat ontzorgen in het traject van subsidieaanvragen voor onderzoeksprojecten. Relevante (werk)ervaring is niet nodig, maar je vindt het wel een mooie uitdaging om deze relatief nieuwe functie zelf vorm en inhoud te geven.
Wat ga je doen?
Je kerntaak is dat je bijdraagt aan het ontzorgen van wetenschappers, die onderzoekssubsidies willen gaan aanvragen, onderzoeksprojecten leiden, of hebben afgerond. Dat houdt in dat je fungeert als een spin in het web en het centrale aanspreekpunt bent voor wetenschappers en interne stakeholders. Ook ben je de contactpersoon voor andere afdelingen binnen/buiten de faculteit. Daarnaast reflecteer je met een kritische blik of de projecten en aanvragen passen in departements-, faculteit- en universiteitsstrategieën en voer je alle bijbehorende administratieve werkzaamheden uit. Jij bewaakt het gehele onderzoeksproces (van aanvraag tot verantwoording). Deze rol maakt onderdeel uit van het research supportteam van Tilburg Law School, maar je werkt specifiek voor één of meerdere departementen binnen de faculteit. Samen met twee andere collega’s in eenzelfde functie zijn de departementen evenwichtig verdeeld.
Hoe ziet een werkdag eruit?
Namens een wetenschapper van het departement voer je eerst wat basale informatie in op een portal van de Europese Unie, waarvan deze onlangs een subsidie heeft gekregen. Daarna verzoek jij je collega van Finance & Control om enkele facturen te versturen, omdat je hebt vastgesteld dat enkele onderzoekers hun werk hebben opgeleverd. De coördinator bedrijfsvoering stel je hiervan ook op de hoogte, omdat dit invloed heeft op het budget van het departement. Daarna voer je enkele wijzigingen door in de capaciteitsplanning van het departement. Deze informatie gebruik je daarna ook in het overleg met de projectadministrateur. Uit dit overleg blijkt dat de tijdsbesteding van een wetenschapper op een bepaald project aangepast moet worden. Je signaleert dit bij de projectleider en coördinator bedrijfsvoering en draagt ook mogelijke oplossingen aan. Tot slot ga je in gesprek met twee wetenschappers die samen overwegen om een subsidievoorstel te schrijven en jou gevraagd hebben om te helpen dit in gang te zetten.
Wie ben jij?
Wij zoeken een proactief persoon, met uitstekende communicatieve vaardigheden, die zowel in het Nederlands als het Engels met mensen van verschillende achtergronden en niveau kan schakelen en een vertrouwensband kan opbouwen. Je toont leiderschap, bent organisatiesensitief en neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan. Je bent nauwkeurig en voelt je op je gemak bij financiën, het bijhouden van eenvoudige administraties en bent in staat om (soms) ingewikkelde teksten te begrijpen. Ook ben je pragmatisch, doelgericht en hou je ervan anderen zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Werkervaring is geen vereiste, maar werkervaring (binnen een universitaire organisatie) is een pre. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:
Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden met uitzicht op onbepaalde tijd.
Tilburg University behoort tot de top van Nederlandse werkgevers en heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 0,6 – 0.8 fte (24 - 32 uur per week) van de volledige werktijd.
Het salaris bedraagt minimaal € 2.818,- en maximaal € 4.257,- bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Administrateur niveau 2 of 3 en salarisschaal 8 of 9 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.
Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Wanneer er noodzaak blijkt tot een structurele voortzetting van de functie behoort een verlenging daarna tot de mogelijkheden.
Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van uw bruto jaarinkomen. Als u 40 uur per week werkt, ontvangt u 41 vakantiedagen per jaar.
Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden met aandacht voor flexibiliteit en (persoonlijke) ontwikkelingen en heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (een van de beste non-profit werkgevers van Nederland), zoals een keuzemodel voor arbeidsvoorwaarden en een uitstekende vergoeding van verhuiskosten.
We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om een optimale balans tussen werk en privé te behouden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling.
Alle medewerkers van de universiteit vallen onder het zogenaamde Ambtenarenpensioenfonds (ABP). Onderzoekers van buiten Nederland kunnen in aanmerking komen voor een onbelaste vergoeding van 30% van hun belastbaar salaris. De universiteit vraagt deze tegemoetkoming namens hen aan. De universiteit biedt zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.
Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.
Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het motto van Tilburg University is 'Understanding Society'. Vanuit die visie doen onze ruim 1.500 medewerkers onderzoek, inspireren ze ruim 19.000 studenten van 110 nationaliteiten en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen om te leren van elkaar. Zo willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie. We zoeken de verbinding tussen de verschillende vakgebieden om oplossingen te vinden voor de grote vraagstukken waar we als samenleving mee te maken hebben. Onze studenten worden opgeleid tot verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving. Tilburg University heeft een cultuur van samenwerking en co-creatie, op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau.
Sinds de oprichting in 1963 is Tilburg Law School uitgegroeid tot een van de toonaangevende rechtenfaculteiten in Europa. Door toponderzoek en het aanbieden van hoogwaardig universitair onderwijs, levert de faculteit een bijdrage aan de maatschappij. Tilburg Law School is georganiseerd in vijf departementen: Public Law and Governance; Law, Technology, Markets and Society; Private, Business and Labour Law; het Fiscal Institute Tilburg; en Criminal Law. De missie van de faculteit is het begrijpen en verbeteren van de rol van het recht en de bestuurskunde bij het aanpakken van de maatschappelijke problemen van vandaag en morgen. Door onderzoek en onderwijs dragen onze wetenschappers bij aan die missie.
Meer dan 4.000 studenten volgen een bachelor-, premaster- of masteropleiding aan Tilburg Law School. Met dit onderwijs leiden we de studenten op in het recht, de bestuurskunde en data science. Het Tilburgse Education Profile (TEP) is uniek in Nederland. Centraal staan drie kernbegrippen: kennis, kunde en karakter. Een universitaire opleiding brengt studenten de nieuwste inhoudelijke kennis bij, leidt hen op tot kritische denkers, als ook tot veerkrachtige professionals. De faculteit zet daarnaast in op innovatieve onderwijsconcepten en heeft, mede naar aanleiding van de coronacrisis, sterk geïnvesteerd in de kwaliteit van het online-onderwijs en in het vernieuwen van de didactische middelen om studenten leergierig te maken en te houden.
Het onderzoek van Tilburg Law School staat nationaal en internationaal hoog aangeschreven. De departementen van Tilburg Law School werken in hun onderzoek nauw samen in vier kenmerkende onderzoeksprogramma’s: 1) Global Law and Governance; 2) Law and Security; 3) Connecting Organizations; en 4) Regulating Socio-Technical Change.
We like to make it easy for you, sign in for these and other useful features: