Procesmanager Services

Procesmanager Services

Geplaatst Deadline Locatie
25 mei 25 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Studenten koppelen aan de schoonmaakleverancier voor onderzoek? Beleid uitwerken voor uitbestede facilitaire diensten voor alle locaties van de TU Delft? Jij doet het als procesmanager Services.

Functieomschrijving

Als procesmanager Services realiseer en manage je de contracten voor de facilitaire diensten die door derden op de campus worden uitgevoerd waaronder schoonmaak, verhuizingen, meubilair, groenvoorziening binnen en post en vervoersdiensten. Je vertaalt de behoefte van de faculteiten en universiteitsdiensten naar de inkoopstrategie en concrete afspraken met dienstverleners. En zie je mogelijkheden tot verbetering? Maak voorstellen voor nieuw beleid en voor aanpassingen van bestaand beleid op deze facilitaire onderwerpen. Daarbij bewaak je in samenspraak met de projectleiders van CREFM afdeling Projecten dat het vastgesteld beleid binnen de bouwprojecten wordt gerealiseerd.

Als procesmanager stuur je Europese aanbestedingen aan voor omvangrijke facilitaire contracten, contracteer je leveranciers en manage je de leveranciersrelaties en -prestaties. Ook voorzie je de manager FM Contracts van advies voor het strategisch overleg met de leveranciers. Naast beleidsontwikkeling en contractmanagement optimaliseer je facilitaire processen. Binnen de regels van contracten gebruik jij je creativiteit. Je doet onder meer verbetervoorstellen op het gebied van verduurzaming, efficiëntie en kwaliteit. Je helpt processen te standaardiseren en legt de kwaliteit van uitbestede facilitaire processen vast in service level agreements (SLA’s).

Met je collega procesmanager Horeca, een projectcoördinator en vijf regiemedewerkers vorm je het team Services. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de aanbestedingen van de facilitaire producten en diensten op de campus. Je komt terecht in een hecht team. We staan voor elkaar klaar en delen onze verantwoordelijkheden. We werken ook nauw samen met andere teams binnen CREFM en de TU Delft, waaronder de afdeling Procurement. Ook luisteren we goed naar wat onze medewerkers en studenten nodig hebben op het gebied van dienstverlening.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in facility management.
  • Je hebt ervaring met Europese aanbestedingen.
  • Je kunt goed projectmatig werken.
  • Je hebt ervaring met werken in complexe organisaties met veel stakeholders.
  • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je beheerst het Engels goed, zowel schriftelijk als mondeling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
  • Een functieomvang van 36-38 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.974,- en een maximum van €5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO+
  • TUD03855

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you