Contentspecialist Faculteit der Sociale Wetenschappen

Contentspecialist Faculteit der Sociale Wetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
26 mei 11 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een communicatieprofessional met een voorliefde voor contentcreatie? Ben je creatief, ondernemend en word je enthousiast van thema's als AI, onderwijs en innovatie? Laat jij de relevantie en impact van NOLAI zien aan een breed (onderwijs)publiek? Dan ben jij de contentspecialist die wij zoeken! 

Samen met de communicatieadviseur van het Nationaal OnderwijsLab AI (NOLAI) geef je vorm aan de communicatie- en contentstrategie van het lab. Je maakt zelfstandig passende content die weet te raken. In gesprek met leraren, projectleiders en onderzoekers weet je gemakkelijk het juiste haakje te vinden en te vertalen naar bijvoorbeeld een nieuwsbericht, sociale mediabericht, video of podcast. De content verspreid je op gezette tijden via de website en social media van NOLAI. Daarnaast ondersteun je de communicatieadviseur waar nodig bij de organisatie van events en middelen.
 
Wil jij bijdragen aan de zichtbaarheid, herkenbaarheid en uiteindelijk impact van NOLAI? Wij maken graag kennis met je! Op de 18e verdieping van het Erasmusgebouw in Nijmegen ben je van harte welkom. Stuur je ons je sollicitatie met motivatie?

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding in communicatie.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als contentspecialist of communicatiemedewerker.
  • Je bent in staat om zeer inhoudelijke project- en onderzoeksresultaten te vertalen naar content voor onderwijsprofessionals in het basis- en voortgezet onderwijs.
  • Je hebt talent voor het maken van rake content in taal en beeld, passend bij het kanaal en de doelgroep.
  • Je hebt affiniteit met sociale media en interesse in online trends en ontwikkelingen.
  • Je bent organisatorisch en sociaal sterk, neemt graag initiatief, bent vindingrijk en bent je bewust van het belang van een goede zichtbaarheid binnen en buiten de Radboud Universiteit.
  • Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,4 - 0,6 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

NOLAI is een breed consortium van scholen, wetenschapsinstanties en het bedrijfsleven dat de komende tien jaar werkt aan de ontwikkeling van intelligente technologie om de kwaliteit van basis- en voortgezet onderwijs in Nederland te verbeteren. Door middel van co-creatie projecten van wetenschappers, scholen en bedrijven samen werkt NOLAI aan de intelligente onderwijsinnovaties van morgen! Daarbij maakt NOLAI de gevolgen van AI-technologie in het onderwijs inzichtelijk. 

De communicatieprofessionals van NOLAI worden aangesteld binnen de afdeling Communicatie & Marketing van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Zo zorgen we voor de nodige verbinding en ruggespraak. In de dagelijkse praktijk word je aangestuurd door de communicatieadviseur van NOLAI. Samen vormen jullie de communicatieafdeling van NOLAI en zijn jullie aanspreekpunt voor haar ca 40 medewerkers. 


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 1210796

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you