(Junior) Secretaris examencommissie

(Junior) Secretaris examencommissie

Geplaatst Deadline Locatie
2 jun 22 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vanuit een gedreven team help jij de studenten én docenten van een van de TU Delft-faculteiten vooruit. Door jouw ondersteuning zijn zij op de hoogte van de onderwijs- en examenregeling.

Functieomschrijving

Het opwekken van duurzame energie, de introductie van zelfrijdende auto’s, het beschermen van je online privacy of het verantwoord ontwikkelen van kunstmatige intelligentie. Technologie heeft grote impact op alles en iedereen en maatschappelijke vraagstukken los je niet alleen met technologie op. De studenten van de faculteit Techniek, Bestuur en Management zijn voortdurend in de weer met het modelleren van de impact van technologische innovaties en het oplossen van complexe technisch-maatschappelijke uitdagingen.  
In deze inspirerende werkomgeving ondersteun jij als secretaris samen met het secretariaat de examencommissie.
Je handelt voornamelijk verzoeken van studenten rondom onze onderwijs- en examenregeling af.

Aan afwisseling geen gebrek in jouw functie. Het ene moment krijg je een e-mail van een student die vraagt om een maatwerkvoorziening. Het andere moment klopt iemand bij je aan voor een extra tentamenkans. En weer even later haal je informatie op over vermoedelijke fraude of plagiaat. Dat is zo leuk aan jouw functie: je werkt met veel collega’s samen binnen en buiten de faculteit. Je spreekt regelmatig met studieadviseurs, collega’s van de dienst Study Programme Administration (SPA) en docenten om informatie in te winnen voor ingediende verzoeken. Je bent als secretaris de spil van de examencommissie en het vaste aanspreekpunt. Hierin werk je ook nauw samen met de secretarissen van de examencommissies van andere faculteiten binnen TU Delft.

Ook de examencommissie kan bouwen op jou. Je stelt de agenda op voor de maandelijkse vergaderingen, houdt de notulen bij, formuleert nauwkeurig de besluiten van de examencommissie, zodat studenten en docenten begrijpen waarom een verzoek wel of niet is gehonoreerd. Daarnaast ondersteun je de examencommissie in haar prioriteiten. Denk aan richtlijnen rond inzet van online toetsing of het gebruik van AI tools in het onderwijs. Daardoor heb je al snel een brede kijk op de onderwijs- en examenregeling binnen de faculteit.

Ook kun je altijd rekenen op de 17 collega’s van de afdeling Onderwijs en Studentenzaken. We vormen een gezellig en betrokken team met uiteenlopende specialismes; van onderwijskwaliteit,  blended learning, international office, tot studentbegeleiding. Samen zorgen we dat het onderwijs binnen de faculteit goed loopt. Voornamelijk op onze bruisende campus, waar we regelmatig met elkaar lunchen. En wil je af en toe eens thuiswerken? Dan kan dat! Ben jij in staat mensen te verbinden? Heb je oog voor de mensen om je heen? Kun je relativeren? Dan zou je wel eens de perfecte aanvulling op ons team kunnen zijn.

De afdeling Onderwijs- en Studentenzaken ondersteunt de faculteit Techniek, Bestuur en Management met de organisatie van het onderwijs. De werkzaamheden van de afdeling O&S kunnen in 3 hoofdtaken worden omschreven:

  • Informeren, adviseren en begeleiden van studenten tijdens hun opleiding om in-, door- en uitstroom van de studenten te bevorderen.
  • Ondersteunen, adviseren en informeren van de onderwijsorganisatie om het primaire onderwijsproces te optimaliseren.
  • Bijdragen aan beleidsontwikkeling van de faculteit ten aanzien van studentzaken, onderwijs en de ontwikkeling van onderwijsprogramma’s en onderwijsportfolio.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgerond diploma in   HBO of WO rechten.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met juridische vraagstukken in het (hoger) onderwijs. Heb je die niet? We vinden het vooral belangrijk dat jij je onderwijs- en examenregelgeving snel eigen kunt maken.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en pakt daarbij verantwoordelijkheid en initiatief.
  • Je legt gemakkelijk contact met collega’s binnen de faculteit om input te verzamelen en af te stemmen over verzoeken.
  • Je kunt studenten en medewerkers in heldere taal informeren over het besluit rondom hun verzoeken.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

  • Afhankelijk van relevane werkervaring word je ingeschaald in salarisschaal 9 of 10 (3.098 - 4.670 euro bruto per maand op basis van fulltime).
  • Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Techniek, Bestuur & Management

De Faculteit TBM levert een belangrijke bijdrage aan het oplossen van complexe, technisch-maatschappelijke vraagstukken. Dit betreft actuele vraagstukken zoals de energietransitie, mobiliteit, digitalisering, waterbeheer en (cyber)security. Dit doet TBM met haar uitstekende onderwijs en onderzoek op het raakvlak van techniek, maatschappij en bestuur. TBM combineert inzichten uit de technische wetenschappen, de sociale en de geesteswetenschappen. TBM is kennisgericht, internationaal georiënteerd en beschikt over een uitgebreid netwerk van kennisinstellingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Klik hier om naar de website van faculteit Techniek, Bestuur en Management te gaan.

Specificaties

  • Juridisch personeel
  • HBO+
  • TUD04038

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you