Bestuurssecretaris Raad van Hoogleraren en benoemingsadviescommissies

Bestuurssecretaris Raad van Hoogleraren en benoemingsadviescommissies

Geplaatst Deadline Locatie
2 jun 14 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij iemand die helder kan schrijven en een expert is in adviesprocessen? Wil jij een belangrijke rol spelen in de benoeming van hoogleraren en bijdragen aan de wetenschappelijke doelstellingen van de Technische Universiteit Delft? Dan is de functie van Bestuurssecretaris voor de Raad van Hoogleraren en centrale benoemingsadviescommissies iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Bestuurssecretaris fungeer je als de verbindende factor tussen ervaren hoogleraren, het College van Bestuur en de faculteiten. Je ondersteunt de Raad van Hoogleraren en twee centrale benoemingsadviescommissies en zorgt voor de voorbereiding en formulering van adviezen die de Raad aan het College van Bestuur geeft. Met jouw bijdrage aan de besluitvorming zorg je voor effectieve en efficiënte benoemingsprocessen binnen de universiteit.

Je hebt een scherp oog voor detail en schrijft heldere en beknopte adviezen in zowel het Nederlands als het Engels. Als expert in (benoemings)procedures en loopbaanmogelijkheden voor Wetenschappelijk Personeel, ben jij goed bekend met de academische context. Je brede kennis draagt bij aan de ontwikkeling van talent en versterking van onderwijs, onderzoek en innovatie aan de TU Delft.

Bij de TU Delft maak je deel uit van een topuniversiteit die zich richt op de grootste uitdagingen van onze tijd. Of het nu gaat om energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid of de digitale maatschappij, hier worden oplossingen bedacht die impact hebben op wereldwijde schaal. Je wordt onderdeel van een op hoog niveau opererende HR directie waar collegialiteit en samenwerking centraal staan.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je schrijft helder en beknopt [beleidsmatig] (Nederlands en Engels)
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (Wetenschappelijk Personeel)
  • Je hebt academisch werk en denkniveau en kennis van beleidsprocessen en eventueel HR
  • Je hebt brede kennis van de academische context
  • Je kan goed organiseren
  • Je werkt vlot en secuur

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
  • Een functieomvang van 19-38 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.974,- en een maximum van €5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources

Om haar strategische doelstellingen te realiseren zet de TU Delft in op het aantrekken en ontwikkelen van ambitieuze en getalenteerde medewerkers. Het personeelsbeleid is gericht op recruitment en de ontwikkeling van talent, leiderschap en de organisatie, en draagt bij aan de versterking van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Een veilige, uitdagende en betekenisvolle werkomgeving staat voorop. Hieraan draagt de HR-organisatie bij met de medewerkers van HR Advies die werken bij de faculteiten en de Universiteitsdienst (de ondersteunende diensten) op locatie, en daarnaast met de centrale HR-diensten van de afdelingen HR Talent & Development, Health Safety Environment (HSE), Compensation & Benefits en HR Services.

Specificaties

  • HRM
  • €3974—€5439 per maand
  • Universitair
  • TUD04039

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you