Arts-onderzoeker afdeling Vasculaire Geneeskunde – Pseudoxanthoma elasticum

Arts-onderzoeker afdeling Vasculaire Geneeskunde – Pseudoxanthoma elasticum

Geplaatst Deadline Locatie
2 jun 23 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zijn op zoek naar een getalenteerde basisarts, met klinische ervaring en ervaring met het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, voor een uitdagend project: een behandeling vinden voor de zeldzame ziekte pseudoxanthoma elasticum (PXE).

Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden zullen vooral in het teken staan van het coördineren en mee helpen uitvoeren van een gerandomiseerde studie over een specifieke behandeling van PXE. Daarnaast ben je in staat uitgebreide prospectieve cohortdata van PXE-patiënten te analyseren en te duiden. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 3 jaar en je wetenschappelijk werk zal uiteindelijk leiden tot een te verdedigen proefschrift. Wij bieden de mogelijkheid om dit onderzoek te combineren met een master-opleiding Epidemiology postgraduate.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Wij zoeken een BIG-geregistreerd basisarts die per 1 juni 2023 onze afdeling komt versterken. Je functioneert goed in teamverband, werkt nauwgezet en kunt goed werken onder druk. Ook ben je in staat om verschillende ballen in de lucht te houden en kan je goed inspelen op veranderende situaties. Je bent in staat om te gaan met gestelde tijdslijnen en het afronden van projecten daarbinnen. Je bent communicatief vaardig in woord en schrift, zowel in het Nederlands als in het Engels. Idealiter heb je reeds klinische ervaring en ervaring met wetenschappelijk onderzoek.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van drie jaar.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (36 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 5.088,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Je komt te werken op de afdeling Vasculaire Geneeskunde van het UMC Utrecht. Deze afdeling verricht (top)klinische zorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de Vasculaire Geneeskunde. Onderzoek richt zich op de thema’s predictie en preventie, gecompliceerde hypertensie, en diabetes en vaatziekten. Daarnaast wordt zorg en onderzoek gedaan binnen 3 expertisecentra voor zeldzame aandoeningen: pseudoxanthoma elasticum, erfelijke lipidenstoornissen en vasculaire bindweefselziekten. Belangrijke infrastructuur van onderzoek zijn een klinische research-unit en diverse patiëntcohorten.

Naast intensieve samenwerking met (vasculaire) disciplines binnen het UMC Utrecht wordt nauw samengewerkt met nationale en internationale partijen. Het UMC Utrecht Expertisecentrum voor pseudoxanthoma elasticum is het grootste expertisecentrum op het gebied van PXE in de wereld en doet veel onderzoek, waaronder onderzoek naar een gerichte behandeling van deze ziekte.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €5088 per maand
  • Universitair
  • 2023-3379

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you