Student-assistent Financieren in netwerken

Student-assistent Financieren in netwerken

Geplaatst Deadline Locatie
7 jun 19 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Student-assistent Financieren in netwerken

Ben jij die zelfstandige, enthousiaste en initiatiefrijke student die belangstelling heeft voor staats- en bestuursrecht en de staf van de sectie Staats- en Bestuursrecht wil assisteren bij onderwijs en onderzoek? Vanaf nu kun je dan als student assistent aan de slag bij deze energieke sectie.
De kerntaken van de functie zijn:
  • ondersteuning binnen het project Financieren in netwerken
  • verzamelen van de jurisprudentie op het terrein van het financieel bestuursrecht
  • assisteren bij door leden van de wetenschappelijke staf te verrichten onderzoek;
  • assisteren bij de (eind)redactie van publicaties;assisteren in het coördineren van verschillende vakken en gastlezingen.

Wat ga je doen?
De student-assistent zal voor circa 8 uur, onder begeleiding, ondersteuning bieden aan het project Financieren in netwerken dat wordt uitgevoerd door de sectie Staats- en bestuursrecht aan de UvA in samenwerking met de afdeling Staats- en bestuursrecht van de Universiteit Leiden en de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. De werkzaamheden bestaan met name uit het verwerken van jurisprudentie en literatuur en overige redactietaken ten behoeve van de Keuzetool financieren in netwerken: www.financiereninnetwerken.nl. In dat kader fungeert de student-assistent als spin in het web voor de verschillende betrokken partners. Verder zal ondersteuning worden gevraagd voor PR-taken ten behoeve van de website, zoals het bijhouden en promoten van de website Financieren in netwerken (LinkedIn) en het vervaardigen van nieuwsberichten.

De student-assistent zal voor het resterend deel worden gevraagd wekelijks de jurisprudentie te verzamelen op het terrein van het financieel bestuursrecht. Voor het overige zal ondersteuning worden gevraagd voor algemene onderwijs- en onderzoekstaken van medewerkers van de afdeling Staats- en bestuursrecht. Te denken valt aan het bewerken en redigeren van onderwijsmateriaal en het doen van (voorbereidend) wetenschappelijk onderzoek.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Om van deze functie een succes te kunnen maken is het belangrijk dat je:
  • een wetenschappelijke belangstelling hebt, i.h.b. voor het staats-en bestuurs(proces)recht;
  • het eerste en bij voorkeur ook tweede studiejaar van de studie rechtsgeleerdheid hebt afgerond;
  • interesse hebt in (samenwerking met) publieke organisaties
  • affiniteit en/of ervaring hebt met het bijhouden en redigeren van websites/social media is een pré.
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • uitstekende coördinerende vaardigheden;
  • flexibel, initiatiefrijk en enthousiast bent;
  • de Nederlandse taal goed beheerst;
  • een volledig jaar de functie kunt vervullen;
  • goede studieresultaten hebt;
  • zelfstandig en nauwkeurig kunt werken.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een afwisselende en uitdagende baan in een ambitieuze organisatie. Het dienstverband is voor 8 uur per week. Als student-assistent krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid dat dit verlengd kan worden bij gebleken geschiktheid. Het salaris bedraagt minimaal €2.402 en maximaal €2.611 (schaal SA CAO Nederlandse Universiteiten) bruto per maand op basis van volledige werktijd (38 uur). De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. De CAO Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De student assistent is werkzaambinnen de sectie Staats- en bestuursrecht aan de UvA. Deze sectie is onderdeel van de Afdeling Publiekrecht en verzorgt onderwijs en onderzoek op het terrein van het Staats- en bestuursrecht. Binnen de sectie zijn we gefascineerd door de juridische verhouding tussen de burger en overheid. We onderzoeken hoe het recht in elkaar steekt, want we houden van gedegen, fundamenteel juridisch onderzoek. We zijn ons er scherp van bewust dat de rechtstoepassing ook een keuze is. Daarbij moet er altijd oog zijn voor de belangen van individuele burgers en mogelijke andere oplossingen. De verbinding met de maatschappij staat daarom centraal. Binnen de sectie heerst een pluriforme cultuur en een ambitieuze, open, positieve sfeer waarin we ruimte maken voor ieders mening en inbreng.

De sectie Staats- en bestuursrecht verzorgt onderwijs in de bachelor Rechtsgeleerdheid en ook in de master Staats- en bestuursrecht. Ons onderzoek sluit nauw aan op het onderwijs dat wij geven.

Verder vinden wij het belangrijk om zichtbaar te zijn voor onze vakgenoten, de rechtspraktijk en de maatschappij. Vandaar dat wij ons onderwijs en onderzoek veelvuldig communcieren via LinkedIN. Ook hebben wij een eigen blogsite: www.burgeroverheid.nl.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • €2402—€2611 per maand
  • HBO
  • 11703

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you