Personal Assistent Ombudsfunctionaris

Personal Assistent Ombudsfunctionaris

Geplaatst Deadline Locatie
7 jun 30 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als jij op zoek bent naar een veelzijdige en uitdagende functie als Personal Assistant ter ondersteuning van de ombudsfunctionaris bij de Universiteit van Amsterdam, lees dan verder! Je komt te werken in een informele en collegiale werkomgeving, waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de universiteit. Ontdek jouw potentieel en solliciteer nu voor deze fantastische kans!



Bij de Universiteit van Amsterdam geloven we in een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. We zijn op zoek naar een Personal Assistant die samen met ons bijdraagt aan een veilige en inclusieve werkomgeving voor studenten en medewerkers.

Als Personal Assistant ondersteun je de Ombudsfunctionaris en Adviseur Ombudsfunctionaris bij hun dagelijkse werkzaamheden. Jouw werk is belangrijk, want de Ombudsfunctionaris speelt een cruciale rol in het systeem van sociale veiligheid binnen de Universiteit van Amsterdam. Je takenpakket is gevarieerd en bestaat uit secretariële en inhoudelijke werkzaamheden, waarbij je verantwoordelijk bent voor mail-, agenda- en dossierbeheer en het organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast voer je eenvoudige inhoudelijke werkzaamheden uit, zoals het opmaken van rapportages en presentaties en het verzamelen van informatie.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een breed inzetbare professional met bestuurlijke ervaring als Personal Assistant. Een HBO werk- en denkniveau en ervaring op bestuurlijk niveau zijn een vereiste, evenals een uitstekende beheersing van MS-office 365 en MS Teams en van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift). Kennis van en affiniteit met het ombudswerk, hoger onderwijs en dynamiek van universiteiten is een pré.

Als jij beschikt over een dienstverlenend en empathisch vermogen, sterke organisatorische vaardigheden en snel kunt schakelen, dan ben jij de juiste kandidaat voor deze functie. Verder ben je accuraat, politiek-bestuurlijk sensitief en sta je stevig in je schoenen. Integriteit is voor jou vanzelfsprekend.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een tijdelijk dienstverband van 24-32 uur per week verdeeld over minimaal vier dagen voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband, met een proeftijd van twee maanden. Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.818,- tot €3.764,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
  • Een leuke werkplek op het Maagdenhuis, midden in het centrum van Amsterdam, waar je kunt werken met gedreven en enthousiaste collega's;
  • Flexibiliteit om werk en privé te combineren met ruime mogelijkheden tot thuiswerken;
  • Uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden waarmee we onze medewerkers stimuleren om zich blijvend te ontwikkelen.

Werkgever

Bestuur en Bestuursstaf UvA

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

De UvA bouwt aan een inclusieve cultuur waarin grensoverschrijdend gedrag niet wordt geaccepteerd. Een cultuur waarin ongewenst gedrag veilig gemeld kan worden, iedere melding serieus wordt genomen, zorgvuldig wordt onderzocht en daadkrachtig gehandeld

wordt. De UvA draagt bij aan het creëren van een veilig werk- en studieklimaat door aandacht te besteden aan voorlichting, bewustwording, hulp en ondersteuning.

De Ombudsfunctionaris, die in 2021 is aangesteld, heeft een belangrijke rol in het systeem van sociale veiligheid. Alle medewerkers en studenten van de UvA kunnen vertrouwelijk bij de ombudsfunctionaris terecht met een melding over, in het bijzonder maar niet uitsluitend, de (on)veiligheid van het werk- en studieklimaat. Dit kunnen verschillende situaties zijn, zoals problemen in de samenwerking, ongewenst gedrag en integriteitskwesties. De Ombudsfunctionaris kan adviseren, bemiddelen, doorverwijzen of een onderzoek laten instellen. De Ombudsfunctionaris geeft leiding aan de ondersteunende medewerkers.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 11304

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you