Medewerker studentzaken 3 Team service en support Skillslab

Medewerker studentzaken 3 Team service en support Skillslab

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 18 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.
Per 1 september zoeken wij een Medewerker Studentenzaken!

Functieomschrijving

Skillslab
Het Skillslab verzorgt het vaardigheidsonderwijs aan alle jaargroepen in het bachelor- en masterprogramma van de opleiding geneeskunde, de 4-jarige master opleiding tot Arts-Klinisch Onderzoeker (A-KO master), aan studenten van de Engelse variant van het onderwijsprogramma (nieuwe Bachelor in Medicine (BaMED), International Track Medicine (ITM)) en verpleegkundig specialisten. Het vaardigheidsonderwijs omvat communicatie en consultvaardigheden (CORE), klinische vaardigheden, klinisch redeneren en verslaglegging & overdracht.

Op het Skillslab werken circa 60 medewerkers in een hecht teamverband met elkaar samen. Samen verzorgen we voor de studenten met veel enthousiasme het vaardigheidsonderwijs. Het Skillslab is in beweging, we implementeren momenteel een nieuw curriculum Bachelor in Medicine en zijn recent overgeschakeld op een nieuwe opname tool voor het opnemen van (gesimuleerde) arts-patiënt consulten.

De service en support afdeling van het Skillslab
De uitvoering van het onderwijs wordt ondersteund door een gecombineerd team Service & Support bestaande uit een teamleider, 7 medewerkers en een student-assistent die veelal parttime werken. De teamleider is ook teamleider van team planning en is tevens lid van het managementteam van het Skillslab.

Het team Service & Support is ervoor verantwoordelijk dat de ondersteunende en organisatorische processen voor trainingen/bijeenkomsten efficiënt en effectief verlopen. Het betreft zeer diverse algemene werkzaamheden zoals het maken van de dagelijkse digitale uitdraai van het trainingsoverzicht voor de vaardigheidsdocenten, het gereedmaken van trainingskamers voor trainingen, het aanvullen van verbruiksmaterialen op trainingskamers, het klaarmaken van werkmappen voor trainingen, het bijwonen en notuleren van vergaderingen en het fungeren als aanspreekpunt voor docenten, studenten en externen. Daarnaast vervullen de medewerkers Service en Support een belangrijke rol in de logistiek van het longitudinale toetsprogramma van vaardigheden.

Specifieke taken bij deze functie:

 • Het inhoudelijk uitvoeren van alle algemene taken van het team zoals o.a. hierboven beschreven.
 • Het mede organiseren van alle organisatorische en uitvoerende werkzaamheden rondom de simulatiepatiëntcontacten t.b.v. het communicatie- en reflectie-onderwijs. Tijdens deze contacten oefent een student een (huisarts)consult. Werkzaamheden omvatten het maken van de jaarlijkse planning, het uitnodigen van simulatiepatiënten voor de simulatiepatiëntcontacten en de daarbij behorende trainingen, het versturen van de rollen naar de simulatiepatiënten, andere SP’s regelen bij uitval, het aanmaken van declaraties na gespeelde rollen, het aansturen van student-assistenten voor de simulatiepatiëntcontacten, het up-to-date houden van adresbestanden en de geschiktheid voor de diverse rollen en het fungeren als aanspreekpunt voor de SP’s. Je werkt hierbij nauw samen met mede-collega’s zoals de SP coördinator, en de ICT-deskundige voor het digitale programma dat de opnames van deze consulten realiseert.
 • Het mede organiseren van alle organisatorische en uitvoerende werkzaamheden rondom de GOM (vrouwelijk onderzoekmedewerkster), MOM (mannelijk onderzoeksmedewerker) en PETA (Physical Exam Teaching Associate) contacten op de afdeling zoals het periodiek inplannen van GOM’s, MOM’s en PETA’s op de trainingsmomenten, het maandelijks opstellen van de declaraties, het fungeren als aanspreekpunt voor de GOM’s, MOM’s en PETA’s. Je hebt hierbij nauw contact met de verantwoordelijke coördinatoren.
 • Het verzorgen van de registratie van apparatuur en het onderhoud van materialen en modellen zoals bijv. het registreren van reanimatiepoppen en het regelen van de reparatie of het ijken van bloeddrukmeters.
 • Lid van het BHV team van de afdeling. Opleiding wordt hiervoor gefaciliteerd. 

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wie zoeken we?
Een enthousiaste, stressbestendige medewerker die met eigen initiatief en een flexibele werkhouding bereid is om in een intensief samenwerkingsverband met meerdere collega’s de uitvoering van het vaardigheidsonderwijs zo goed mogelijk te ondersteunen. De functie is per 1 september 2023. De gewenste werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Functie-eisen

 • HBO/MBO+ werk- en denkniveau.
 • Ervaring als administratief/secretarieel medewerk(st)er.
 • Basale kennis van medische terminologieën en medische modellen is een pré.
 • Goede beschikking over ICT-vaardigheden waaronder MS Office (vnl. Word en Excel) en bij voorkeur Portfolio (E-pass), SAP en Content Management System zoals Canvas en HTML.
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden. 
 • Accuraat en vertrouwelijk kunnen omgaan met gegevens.
 • Pro-actief en enthousiasme voor innovatie.
 • Positieve instelling.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en redelijke kennis van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast.

Als Medewerker studentzaken bij Faculty of Health, Medicine and Life Sciences kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je: 

 • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 7 conform UFO-profiel Medewerker studentenzaken, functieniveau 3 met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen € 2.471,- en € 3.336,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing. 
 • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 1 jaar met een omvang van 0.6 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Als drager van het keurmerk 'Family friendly University' flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, goede vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel. 
 • Als Universiteit Maastricht bieden we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden. 
 • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’. 

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM 

Werkgever

Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst.  Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek. 

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.  

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.  

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staff functie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

In de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) draait alles om gezond leven. Ons onderzoek en onderwijs is niet alleen gericht op herstel maar focust sterk op preventie, gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. We zijn erop uit om met onze kennis en kunde daadwerkelijk te kunnen zorgen voor gezonde levens van individuele mensen én de maatschappij als geheel. In onderwijs, onderzoek en zorg is de FHML sterk verbonden met het academisch ziekenhuis Maastricht waarmee ze samen het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) vormt. 

De FHML wordt gevormd door een (inter)nationale community medewerkers en studenten en is de grootste faculteit van Maastricht University. De faculteit biedt een breed palet aan Nederlands- en Engelstalige bachelor- en masteropleidingen in vernieuwende onderwijsconcepten waarin de nadruk altijd ligt op het bouwen van bruggen naar de praktijk

Het multidisciplinaire onderzoek van de FHML richt zich op een aantal zorgvuldig gekozen actuele thema’s. Naast onderzoek dat is gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten gaat het ook om onderzoek waarvan de resultaten direct vertaald kunnen worden naar concrete toepassingen en innovaties. De uitvoering van de verschillende onderzoeksprogramma's is georganiseerd in onze zes graduate schools en twee instituten.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gedrag en maatschappij
 • 22.8—38 uur per week
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO+
 • AT2023.279

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 50, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you