Communicatieadviseur Campus Real Estate & Facility Management

Communicatieadviseur Campus Real Estate & Facility Management

Geplaatst Deadline Locatie
31 aug 20 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 sep 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word communicatieadviseur op een van de grootste campussen ter wereld, waar hightech onderzoek en onderwijs samenkomen met indrukwekkende nieuwbouw, renovaties en onderhoud!

Functieomschrijving

Als communicatieadviseur bij de directie Campus Real Estate & Facility Management (CREFM) heb je een verantwoordelijke en boeiende rol. De campus van TU Delft is namelijk continu in ontwikkeling en met een oppervlakte van ruim 160 hectare en zo’n 60 gebouwen een van de grootste campussen ter wereld. Een dynamische omgeving met faculteitsgebouwen, hightech-labs, field labs, studentenwoningen, horeca en meer dan 250 bedrijven. Samen met zo’n 400 collega’s zorgen we voor een levendige en inspirerende omgeving om te studeren, werken en wonen, passend bij een topuniversiteit.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de communicatie rondom de ontwikkeling en het beheer van de gebouwen en terreinen. Denk aan nieuwbouw, renovaties, ondergrondse en bovengrondse infrastructuur, veiligheid en horeca.Je doelgroepen: studenten, medewerkers en bezoekers van TU Delft.

Daarbij heb je altijd oog voor onze stevige duurzaamheidsambitie: een CO2-neutrale, klimaatadaptieve en circulaire campus in 2030. We richten ons hierbij op alle aspecten die van invloed zijn op klimaat en milieu: van gebouwen en energiesystemen tot afvalbeheer en mobiliteit. Tegelijkertijd zetten we onze campus in als proeftuin voor innovaties op het gebied van duurzaamheid.

Kortom; een breed werkveld waarin jij jouw communicatie-expertise kunt inzetten. Je geeft (strategisch) communicatieadvies en bent verantwoordelijk voor de uitvoer daarvan. Daarnaast houd je je bezig met interne communicatie gericht op de medewerkers van CREFM en zet je externe communicatie effectief in.

Je doet je werk met overtuiging, hebt gevoel voor timing en oog voor het creëren van draagvlak en begrip. Samen met vier adviseurs vorm je een hecht communicatieteam binnen de directie. Een enthousiast team dat op een prettige manier samenwerkt en waar je veel ruimte hebt om je functie en werktijden op jouw manier in te vullen. Een bredere communicatiefunctie met meer afwisseling is nauwelijks denkbaar.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma.
 • Je hebt een paar jaar werkervaring in een vergelijkbare communicatiefunctie.
 • Je bent goed thuis in social media en weet hoe we nieuwe digitale middelen kunnen inzetten om onze doelgroepen te bereiken.
 • Je bent creatief, praktisch ingesteld, kunt meedenken over zowel de content als de vormgeving van middelen en durft nieuwe dingen op communicatievlak uit te proberen.
 • Je schakelt gemakkelijk met mensen op verschillende niveaus.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 26-32 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.226,- en een maximum van €5.090,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Communication

Impact voor een betere samenleving; dat is de missie van TU Delft. De Marketing & Communicatiemedewerkers van de directie Communication dragen daar steeds meer ‘accountable’ aan bij en daar zijn ze trots op! We begeleiden onze 28.000 studenten in hun ‘engineer journey’ van studiekiezers tot en met professionals in de maatschappij. Binnen de wetenschapscommunicatie benadrukken we de vraagstukken en onderzoeksresultaten in de maatschappelijke thema’s Klimaatactie, Energietransitie, Digitale Samenleving, Veerkrachtige Steden & Mobiliteit, en Gezondheid. Vanuit TU Delft Campus leggen we de verbinding naar bedrijven en beleidsmakers in ons innovatieve ecosysteem, waar onderzoeksresultaten versneld hun weg naar de samenleving vinden. En onder het motto #BetterTUgether! verbinden we onze bijna 8.000 TU Delft-collega’s. Zo versterken we samen het merk TU Delft, dat staat voor grensverleggend onderzoek, excellent onderwijs en baanbrekende innovaties.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • 26—32 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO+
 • TUD04353

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you