Researchverpleegkundige - ALS

Researchverpleegkundige - ALS

Geplaatst Deadline Locatie
5 sep 3 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een interessante werkomgeving waarin je meewerkt aan een behandeling voor mensen met Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en uitvoeren van klinische studies.

Functieomschrijving

Als researchverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het opstarten en uitvoeren van klinische studies, op basis van de aangeleverde onderzoeksprotocollen. Hierbij verzamel je gegevens, voer je diverse verpleegtechnische handelingen uit en verwerk je de verkregen gegevens in verschillende databases. Denk bij verpleegtechnische handelingen onder andere aan bloed afnemen, inbrengen van infuus en longfunctie en spierkracht meten. Je krijgt alle gelegenheid om je in deze handelingen te bekwamen.

Het team bestaat uit verschillende disciplines, je werkt onder andere samen met onderzoeksverpleegkundigen, neurologen, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten en een physician assistant.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Omdat het aantal klinische studies toeneemt, zijn wij opzoek naar een zelfstandige mbo- of hbo-(research)verpleegkundige of coördinator. Die zich graag in een dynamische omgeving begeeft en ervaring heeft met patiëntenbegeleiding. Je kunt uitstekend plannen en coördineren, en beheerst het Nederlands goed ‒ liefst ook het Engels. Daarnaast breng je ervaring mee in klinische studies en ben je bekend met de ICH-GCP-richtlijnen.

Een dagdeel meelopen met het onderzoeksteam is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 4.453,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

De Neurologie & Neurochirurgie bestaat uit zes zorglijnen. In plaats van een indeling in afdelingen en medisch specialismen zijn de zorglijnen geformeerd rondom de topreferente patiëntengroepen met de daaraan gekoppelde onderzoekslijnen. Binnen de onderzoeksgroep waar jij komt te werken, wordt met name onderzoek gedaan naar de neuromusculaire ziekte amyotrofische laterale sclerose (ALS). Deze groep behoort tot de internationale top in onderzoek op dit gebied. Daarnaast worden er klinische studies uitgevoerd, zowel gesponsord als investigator-initiated.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • max. €4453 per maand
  • MBO+
  • 2023-3744

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you