Marketing- en Communicatiespecialist

Marketing- en Communicatiespecialist

Geplaatst Deadline Locatie
11 sep 24 sep Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 sep 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Haal jij energie uit het organiseren van evenementen en vind je het tegelijkertijd leuk om complexe onderwerpen om te zetten in begrijpelijke content? Als Marketing- en Communicatiespecialist op onze bètafaculteit help jij studiekiezers via een mix van communicatiemiddelen de opleiding te vinden die bij hen past.

Als marketing- en communicatiespecialist Onderwijsmarketing maak je deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI). Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van on- en offline communicatiemiddelen voor de werving van Nederlandse en internationale bachelor- en masterstudenten. Je maakt teksten voor flyers en websites, begeleidt voorlichtings- of promotievideoproducties en zorgt voor afstemming hierover met onze opleidingen en onderzoeksinstituten. Je signaleert kansen en mogelijkheden om onze voorlichting en werving te verbeteren en weet deze om te zetten in gerichte actieplannen. Je neemt deel aan Radboud-brede overleggen op het gebied van onderwijs- en online marketing en weet het centrale beleid om te zetten naar wervingsstrategieën voor de faculteit.

Je hebt affiniteit met bèta-onderwerpen en bent daarom een goede gesprekspartner voor onderzoekers en docenten binnen de faculteit. Complexe bèta-onderwerpen kun je vertalen naar begrijpelijke teksten voor aankomend studenten en het brede publiek. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om de juiste contacten te leggen en te onderhouden in een complexe organisatie.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over universitair werk- en denkniveau en hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met het werken in een CMS.
 • Je hebt affiniteit met bèta-onderwerpen.
 • Je bent zelfstandig, proactief, communicatief vaardig, initiatiefrijk, creatief en kunt goed samenwerken.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ervaring met het begeleiden en eventueel monteren van videoprojecten is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,7 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.377 en maximaal € 4.640 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 9).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) is een succesvolle, studentgerichte bètafaculteit waar onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verweven zijn. De faculteit is een academische gemeenschap met een internationaal karakter waar medewerkers vanuit verschillende achtergronden hun talenten combineren met als doel een vooraanstaande bètafaculteit in Europa te zijn.

Zowel het onderzoek als het onderwijs van de faculteit hebben de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt en zijn kwalitatief van hoog niveau. De faculteit heeft bijna 3000 studenten en ongeveer 1000 medewerkers.

Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie FNWI. Het team bestaat naast jouw functie uit twee communicatiespecialisten Onderwijsmarketing, twee contentspecialisten, twee strategisch adviseurs Corporate Communicatie, een adviseur Interne Communicatie en een adviseur Alumnirelaties. De afdeling wordt aangestuurd door een afdelingshoofd en ondersteund door een managementassistent. Het team wordt periodiek ondersteund door student-assistenten, met name op het gebied van onderwijsmarketing.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Beleid- en staf; Marketing en communicatie
 • max. 28 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • Universitair
 • 1214740

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you