Functioneel Beheerder Finance

Functioneel Beheerder Finance

Geplaatst Deadline Locatie
12 sep 7 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Beheer en optimaliseer jij graag financiële applicaties? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als Functioneel Beheerder Finance Applicaties!

Functieomschrijving

Stap in de toekomst van onderwijs en onderzoek! Deze dynamische wereld is continue in verandering. Dit betekent grote ambitieuze programma’s, continue vernieuwing, veel en juiste informatievoorziening en het leveren van uitstekende kwaliteit. Het optimaal aanbieden van de applicaties van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is daarbij cruciaal. Voor het operationeel beheren van financiële applicaties zijn wij opzoek naar een enthousiaste en proactieve functioneel beheerder die regie voert over onze finance applicaties voor het domein Business Operations binnen Erasmus Digitalisation and Information Services (EDIS).

Functie-omschrijving
Je komt te werken binnen het domein Business Operations van de dienst EDIS binnen Professional Services van de EUR. Als functioneel beheerder voer je regie over de financiële applicaties zoals: SAP FICO en Proactis. Je adviseert en ondersteunt key-users en systeemeigenaren. Als regievoerder ben je verantwoordelijk voor o.a. het incident en change management. Dit doe je door mee te werken in multidisciplinaire teams. Je onderhoudt contact met de eindgebruikers en draagt bij in (proces)verbeteringen.

De belangrijkste taken:
 • Ophalen van wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp, rekening houdend met architectuur, privacy en security richtlijnen
 • Analyseren incidenten en plannen van changes door te participeren in multidisciplinaire teams
 • Het testen van (nieuwe) functionaliteiten in een test-, acceptatie- en productieomgeving
 • Het houden van overleggen met de keyusers, systeemeigenaren, applicatiebeheerders en FB-ers van financiële applicaties bij andere universiteiten
 • Het onderhouden en beschikbaar stellen van rapportages, documentatie- en opleidingsmateriaal
 • Afstemmen met (cloud)leveranciers over upgrades e.d (leveranciersmanagement en communicatie)

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een talentvolle en ervaren regievoerder, met HBO werk- en denkniveau, in het finance domein. Je hebt affiniteit met inkoop/facturatieverwerkingsprocessen en boekhouding. Je hebt een passie voor het automatiseren van processen, om daarmee de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening van de dienst EDIS naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast breng je het volgende mee:
 • 3+ jaar relevante werkervaring met financiële applicaties
 • Je hebt kennis van en ervaring met geautomatiseerd testen
 • Kennis van en ervaring met informatieanalyse en functioneel ontwerpen
 • Kennis van Proactis, Readsoft of SAP FICO is een pre
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met een P2P applicatie en boekhoudapplicatie is een pre
 • Je handelt op verantwoordelijke wijze, kan problemen op gestructureerde wijze analyseren en bent communicatief sterk (Nederlands C2, Engels B2)

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is in overleg. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 3.226 en € 5.090 bruto per maand (Schaal 10), conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus Digitalisation and Information Services (EDIS). De functie heeft een omvang van 1 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden omgezet worden in een vaste aanstelling.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
De dienst Erasmus Digitalisation & Information Services (EDIS) is dé ondernemende partner in de digitaliseringsambities van faculteiten en diensten van de Erasmus Universiteit. EDIS vertaalt ambities op het gebied van IT en informatievoorziening naar concrete en waardevolle veranderingen. Zo kunnen studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers veilig en betrouwbaar samenwerken en ontwikkelen.

Afdeling

Information Technology Services (IT Services) binnen EDIS draagt zorgt voor de dienstverlening op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Dit betekent dat de dienst enerzijds verantwoordelijk is voor de virtuele werkplek van de EUR, waardoor medewerkers 'any time', 'any place' en op 'any device' kunnen werken. Anderzijds stelt IT Services de faculteiten en andere EUR-organisatieonderdelen in staat om succesvol diensten te verlenen aan studenten, medewerkers en bestuurders/management. Zij heeft capaciteit en kennis in huis om de noodzakelijke IT-ontwikkeling, integratie en projectleiding inhoud te geven. IT Services bestaat uit een aantal domeinen waaronder Research, Education, Business Operations en Generic Services.

Afdeling
IT Services Business Operations binnen EDIS voert de regie over de bedrijfsvoerings applicaties.

Specificaties

 • IT
 • max. 40 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO
 • 3733

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you