Strategisch Huisvestingsadviseur (0,8-1,0)

Strategisch Huisvestingsadviseur (0,8-1,0)

Geplaatst Deadline Locatie
14 sep 29 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 sep 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, Faculteit der Geesteswetenschappen, Afdeling Informatisering & Facilitaire Zaken (IFZ)

De Faculteit Geesteswetenschappen, afdeling Informatisering & Facilitaire Zaken (IFZ) zoekt per 1 januari 2024 een

Strategisch Huisvesting...

Functieomschrijving

De werkzaamheden
Als Strategisch Huisvestingsadviseur ben jij de kennishouder en spil binnen de Faculteit Geesteswetenschappen voor het Humanities Campus-project. Jouw rol is cruciaal, want je behartigt niet alleen de belangen van de faculteit binnen dit ambitieuze vastgoedproject, je geeft ook intern advies over huisvestingskwesties. In deze veelzijdige rol ligt de focus op het optimaliseren van de locaties en werkplekconcepten vanuit het oogpunt van de gebruiker - de faculteit - terwijl je scherp blijft op het soepele verloop van de kernprocessen tijdens de verbouwing. Je inbreng is bovendien van groot belang bij het ontwikkelen van het functionele Programma van Eisen voor het centrale onderwijsgebouw, in nauwe afstemming met het hoofd Informatisering & Facilitaire Zaken.
Met jouw expertise informeer en adviseer je de directeur bedrijfsvoering en het faculteitsbestuur over de voortgang van het project. Verder werk je binnen de faculteit nauw samen met de facilitair accountmanagers/ projectleiders die betrokken zijn bij diverse deelprojecten van het Humanities Campus-project, en de communicatieadviseur van de faculteit. Als deelnemer aan diverse stuurgroepen en overleggen ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en weet je de belangen van de faculteit goed te vertegenwoordigen.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Profiel
 • Je bent een netwerker, proactief, organisatiesensitief en hebt oog voor bestuurlijke complexiteit.
 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding op het gebied van huisvestingsmanagement.
 • Je kunt goed samenwerken, plannen en omgaan met druk. Je bent een verbinder en je zoekt dan ook graag de samenwerking op met collega’s.
 • Je houdt van onderhandelen en je bent resultaatgericht.
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van beleidsvorming, advisering en verandermanagement.
 • Werken in een dynamische, complexe omgeving vind je prettig.
 • Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is goed, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Rapportages maken met behulp van Excel is voor jou geen probleem.
 • Ervaring met complexe huisvestingsvraagstukken op grote schaal voor universitaire instellingen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten voor de duur van vier jaar . Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal
€ 5247,- en maximaal € 6737 (schaal 12) bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Meer informatie hierover op de pagina arbeidsvoorwaarden.

Diversiteit en inclusie
De Universiteit Leiden wil een gemeenschap zijn waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt en zich volop kan ontplooien. En dat is ook wat faculteit Geesteswetenschappen wil: een diverse en inclusieve gemeenschap zijn die voor iedereen toegankelijk is en waarin iedereen telt, ongeacht gender, etniciteit, seksualiteit, leeftijd of functiebeperking. Sollicitaties van mensen die nu ondervertegenwoordigd zijn in onze organisatie, zijn daarom van harte welkom.

Werkgever

Universiteit Leiden

Beschrijving faculteit/afdeling
De Faculteit Geesteswetenschappen is rijk aan expertise op het terrein van de filosofie, geschiedenis, kunstgeschiedenis, kunsten, letterkunde, taalkunde, religiestudies en regiostudies van vrijwel de gehele wereld. Ons universitaire motto 'Bij ons leer je de wereld kennen' brengen wij dagelijks in praktijk met hoogwaardig onderwijs door gepassioneerde docenten en onderzoek van internationaal erkend hoog niveau. Hierin wordt de organisatie ondersteund door een professionele staf. Met 930 medewerkers verzorgt de faculteit 27 master- en 25 bacheloropleidingen voor ongeveer 8.000 studenten vanuit de vestigingen in Leiden en Den Haag. Meer informatie hierover op de website van Geesteswetenschappen.

De afdeling Informatisering en Facilitaire Zaken (IFZ) heeft vier taakgebieden: informatiemanagement, facilitaire zaken, ICT en Onderwijs en ICT en Onderzoek. De afdeling is altijd volop in beweging en de medewerkers vormen een hecht en collegiaal team.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 32—40 uur per week
 • €5247—€6737 per maand
 • Universitair
 • 14010

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you