Informatiemanager bij Vastgoed Universiteit Leiden

Informatiemanager bij Vastgoed Universiteit Leiden

Geplaatst Deadline Locatie
19 sep 8 okt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hoofd Informatiemanagement bij Vastgoed Universiteit Leiden 0,8 - 1,0 FTE

Vacaturenummer: 14096

Ben jij op zoek naar een uitdagende, impactvolle rol in een dynamische en wetenschappelijke omgeving? Wil je een team opbouwen, inspireren en coachen ...

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je leidt ons Informatiemanagementteam, dat zich bezighoudt met vastgoedgerelateerd databeheer, projectdossierstroomlijning, BIM in Beheer en vastgoedsoftwareapplicaties. Momenteel bestaat het team uit vier gedreven collega's, maar jouw opdracht is om het verder uit te breiden, het werk optimaal te organiseren, visie te injecteren en structuur te bieden.

Wat deze rol zo boeiend maakt, is de voortdurende interactie en samenwerking met collega's van diverse afdelingen binnen de universiteit om het datalandschap te finetunen, waarbij je zelf ook hands-on betrokken blijft. Hierbij schakel je tussen verschillende afdelingen en projectfasen, waarbij je werkprocessen op het gebied van databeheer harmoniseert. Je vertaalt behoeften van gebruikers naar concrete oplossingen en anticipeert hierop. Ook biedt je een helpende hand bij gebouwsoftwaresystemen, zoals die van verlichting, beveiligingscamera's en toegangscontrolesystemen.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je bent in staat om complexe vraagstukken helder te analyseren en de kern van keuzes en stappen naar verandering bloot te leggen. Achter elke vraag zoek je vastberaden naar de achterliggende vraag en voorzie je de nodige inzichten om deze te beantwoorden.

Je hebt de veerkracht om stevig te staan in een omgeving waar politieke en bestuurlijke vraagstukken aan de orde van de dag zijn. Je hebt ervaring als leidinggevende op het gebied van Informatiemanagement en vastgoedinformatiebeheer en je bent vertrouwd met systemen zoals Aeos, Salto, CCTV, Planon en Sharepoint (dit is een pré).

Met een HBO-diploma op zak en een WO-werk- en denkniveau geef je leiding op een manier die inspireert. Je coacht je teamleden om het beste uit zichzelf te halen, biedt duidelijke kaders en de vrijheid om te excelleren.

Je bent een visionair die moeiteloos een stip op de horizon formuleert en een gedegen plan uitwerkt om daar te komen. Bovendien weet je een prettige werkomgeving te creëren, hanteer je verschillende leiderschapsstijlen afhankelijk van de situatie, en bouw je sterke relaties op en onderhoud je die met oog voor diverse belangen.

Je analytische talent stelt je in staat om projectmatig te werken en hoofd- van bijzaken te scheiden. Kortom, je bent de spil in het web die deze uitdagende rol tot een succes maakt.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Als hoofd Informatiemanagement krijg je bij ons een boeiende functie in het historische hart van Leiden met veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. Het betreft een dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 5.247,- en maximaal € 6.737,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 12). Daarnaast is er sprake van:
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%
 • Uitstekende trainingen (o.a. op het gebied van persoonlijk leiderschap)
 • Diverse verlofregelingen
 • Minimaal 6 weken vakantieverlof
 • Drie extra feestdagen (Goede Vrijdag, Bevrijdingsdag, Leidens Ontzet)
 • Kortingen op diverse verzekeringen
 • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen via ons keuzemodel
 • Om gezond en fit te blijven kun je meedoen aan onze voordelige fiets- en sportregeling
 • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden
 • Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon
 • Er zijn mogelijkheden voor het inrichten van een thuiswerkplek
 • Je bouwt een mooi pensioen op bij het ABP.

Diversiteit
Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn, waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij onze universitaire gemeenschap verrijken en versterken.

Werkgever

Universiteit Leiden

Wie zijn wij?
Bij het Vastgoedbedrijf werken ruim 45 vastgoedprofessionals aan de meest uiteenlopende projecten om de faculteiten en andere diensten van de Universiteit Leiden van professionele, prettige en duurzame huisvesting te voorzien: van renovaties in oude monumenten tot de bouw van nieuwe high-tech laboratoria in het Leiden Bio Science Park. De komende jaren komen de ontwikkelingen in een stroomversnelling en staat ook de verdere verduurzaming van onze monumentale gebouwen in de binnenstad van Leiden centraal.

Ruimte voor groei én gezelligheid
Dit is een uitgelezen kans om je te omringen met gedreven en professionele collega's op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Ook biedt de Universiteit Leiden veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden, volop mogelijkheden voor trainingen en opleidingen en een hoop gezelligheid in de vorm van borrels en uitstapjes, nodigen we je uit om deel uit te maken van onze hechte club.

Specificaties

 • IT
 • 32—40 uur per week
 • €5247—€6737 per maand
 • Universitair
 • 14096

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you