Intern Universiteitskliniek voor Paarden (1,0 fte)

Intern Universiteitskliniek voor Paarden (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 sep 31 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Universiteitskliniek voor Paarden van de Faculteit Diergeneeskunde is plek voor een intern!

Functieomschrijving

Als intern vervul je een belangrijke rol binnen de Universiteitskliniek voor Paarden (UKP) in de patiëntenzorg en het klinisch onderwijs. Het internship biedt de kans om, onder toezicht van specialisten, veel ervaring op te doen met een heel diverse caseload en vormt de basis voor een verdere carrière in de paardengeneeskunde.

De intern kan ingezet worden binnen de intramurale disciplines van de UKP: Inwendige Ziekten, Heelkunde, Anesthesiologie en Voortplanting (met een nadruk op de eerste drie), en ook in de Ambulante Kliniek. De intern participeert voor het grootste deel van de tijd in de patiëntenzorg (en het daarmee onlosmakelijk verbonden patiëntgebonden onderwijs), maar participeert ook in het klinische onderwijs in de masterfase. In dit kader worden de interns ook uitdrukkelijk betrokken bij de avond-, nacht- en weekenddiensten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een gedreven dierenarts die afgestudeerd is binnen de differentiatierichting paard en/of praktijkervaring in de paardenpraktijk heeft met een sterke motivatie zich verder in de paardengeneeskunde te willen ontwikkelen. Enige praktijkervaring is een pre, maar geen strikte vereiste. Bij de UKP staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en efficiëntie voorop en je onderschrijft deze doelstellingen van harte. Je bent in staat om in teamverband te werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een positieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van 1,5 jaar. Het salaris bedraagt € 3.226,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden, sport en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Dierenziekenhuis. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers en is gevestigd op het Utrecht Science Park, niet ver van het historische centrum van Utrecht.

Bij het departement Clinical Sciences van de faculteit Diergeneeskunde werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren en paarden tot op het hoogste specialistische niveau uitoefenen en continu verbeteren. Op het departement worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, en onderwijs met passie vervuld en daar waar mogelijk de verbinding tussen deze drie kerntaken gezocht.

De afdeling Gezondheidszorg Paard van het Departement Clinical Sciences heeft ruim negentig medewerkers, waarvan meer dan de helft dierenartsen. De Universiteitskliniek voor Paarden (UKP) (onderdeel van het departement) heeft ambitieuze toekomstplannen waarin ontwikkeling van de patiëntenzorg en het vergroten van de klantgerichtheid centraal staan. Als intern vul je hierin een cruciale rol.

Specificaties

  • Onderwijs; Medisch personeel (anios, aios, specialist); Verpleging en verzorging
  • 36—40 uur per week
  • max. €3226 per maand
  • Universitair
  • 1215194

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 112, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you