Facultair gebouwbeheerder

Facultair gebouwbeheerder

Geplaatst Deadline Locatie
21 sep 15 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je flexibel en dienstverlenend? En vind je het leuk om de 'ogen en oren' in onze gebouwen te zijn? Dan ben jij nodig als facultair gebouwbeheerder! Je bent dan hét aanspreekpunt voor gebruikers op het gebied van huisvestings- en facilitaire vragen bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. 

Als gebouwbeheerder ben je hét aanspreekpunt voor de medewerkers van de faculteit op het gebied van huisvestings- en facilitaire vragen.

Je bent op operationeel niveau de schakel tussen de medewerkers van het Grotiusgebouw en de collega's van de divisie Campus & Facilities. In deze functie voer je jouw werkzaamheden uit in afstemming met de adjunct-secretaris van de faculteit en de directeur bedrijfsvoering. Je brengt de nodige dosis kennis mee en je neemt ook zelf initiatief bij de uitoefening van je taken. Met de collega's van de divisie Information & Library Services (ILS) werk je nauw samen als het over netwerk- en telefonievoorzieningen gaat. Je stemt met de facultaire medewerkers en je collega's af de over wensen, aanpassingen, vervangingen en reparaties in de gebouwen. Je inventariseert vragen over huisvesting en facilitaire zaken en bent verantwoordelijk voor het in gang zetten van concrete acties door de serviceafdelingen. Je bewaakt de voortgang van uitgezette vragen van het begin tot het einde. 

Andere belangrijke taken zijn het uitvoeren en vastleggen van inspecties van de facultaire ruimtes. Ook het opvolgen van klachten, het afstemmen van en communiceren over onderhoudswerkzaamheden en het aanspreekpunt zijn voor de dienstverleningen behoren tot jouw takenpakket. Ten slotte verricht je administratieve taken voor de faculteit en coördineer je de werkzaamheden van een collega Interne Dienst.

Bij complexe vraagstukken weet je jouw collega's te vinden om samen tot passende oplossingen te komen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een relevant mbo niveau 4 diploma, bijvoorbeeld facilitaire dienstverlening.
 • Je hebt relevante werkervaring, kennis van huisvestings- en facilitaire zaken en een dienstverlenende houding.
 • Je hebt technisch inzicht en bent handig. Deze functie vergt fysieke inspanning (tilwerkzaamheden).
 • Je bent communicatief vaardig, proactief en kunt goed samenwerken.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen en improviseren.
 • Je bent initiatiefrijk, neemt verantwoordelijkheid en weet gemakkelijk verbinding te creëren met de facilitair managers en gebouwbeheerders van andere gebouwen.
 • Je bent in staat om tijdig te schakelen met betrokkenen en weet de verwachtingen van de facultaire medewerkers te managen.
 • Je hebt oog voor de belangen van de gebruiker, maar bent ook in staat om minder prettige boodschappen op een juiste manier over te brengen. Je weet een brug te slaan tussen de belangen van de gebruiker en de processen en procedures van de Radboud Universiteit.
 • Je hebt oog voor detail en bent in staat om het grotere geheel te overzien.
 • Je kunt doeltreffend schriftelijk communiceren over werkzaamheden in de gebouwen, waarbij je de technische informatie om weet te zetten in voor gebruikers begrijpelijke taal.
 • Je hebt gevoel voor duurzaamheid en voor de efficiënte inzet van middelen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.618 en maximaal € 3.298 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 6).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je komt te werken bij het faculteitsbureau van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, onder direct leiding van de adjunct-secretaris. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2618—€3298 per maand
 • MBO
 • 1215342

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you