Hoofd Management Support

Hoofd Management Support

Geplaatst Deadline Locatie
22 sep 17 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind je het leuk om te werken in een dynamische omgeving waar onderwijs en onderzoek samenkomen? Houd jij ervan om een nieuwe afdeling te bouwen? Sta jij voor kwalitatief goede managementondersteuning? Is 'verbinden' jouw middle name? En sta jij stevig genoeg in je schoenen als het even schuurt? Dan ben jij diegene die we zoeken! 

Als hoofd Management Support geef je leiding aan ongeveer 30 management/office-assistenten die werken op diverse secretariaten in de organisatie. Deze secretariaten worden aangestuurd door een functioneel leidinggevende. Je bent als hoofd Management Support verantwoordelijk voor een passende inzet van mensen en middelen op de secretariaten - rekening houdend met de wensen en behoeften van de functioneel leidinggevenden - en je maakt afspraken met de medewerkers over werktijden, verlof en hun taken.

Om dat goed te kunnen doen heb je per secretariaat inzicht in hun ondersteuningsbehoefte. Je maakt - samen met de functioneel leidinggevende en de betreffende management/office-assistent - afspraken over de behoefte aan basis- en specifieke dienstverlening voor elk secretariaat. Je overlegt regelmatig met de functioneel leidinggevenden en de management/office-assistent over de te leveren én geleverde dienstverlening en je toetst of er knelpunten zijn. Zo ja, dan zorg jij voor oplossingen.

Omdat het team als gevolg van een organisatiewijziging nog maar net bestaat, steek jij veel tijd in het onderhouden van goede relaties. Je bent bereid je teamleden te leren kennen, juist omdat zij over de hele organisatie verspreid werken. Hierdoor weet je wat hen bezighoudt, uitdaagt of dwarszit. Ook onderhoud je contact met de hoofden van de opleidingen, onderzoeksinstituten, afdelingen en leerstoelgroepen (zijnde de functioneel leidinggevenden) om soepele werkprocessen te realiseren en te bestendigen. Je bent een echte verbinder.

Je hebt oog voor de eigenheid van het werk op de verschillende secretariaten en waardeert de autonomie. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat er voor processen en werkstromen die voor iedereen relevant zijn werkomschrijvingen gemaakt worden.

Je bent verantwoordelijk voor scholing en ontwikkeling van je medewerkers en je zet je in voor een passende beloning. Daarom voer je jaargesprekken met je medewerkers. Indien zowel de managementassistent als de functioneel leidinggevende dit wensen, neemt de functioneel leidinggevende deel aan het gesprek. Zo niet, dan treedt deze op als informant.

Je neemt deel aan het bureauhoofdenoverleg van het faculteitsbureau en rapporteert aan de directeur bedrijfsvoering, Suzanne Boelens.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare meerjarige ervaring als leidinggevende.
 • Je stuurt op resultaat en toont verbindend leiderschap.
 • Je weet wat het werk van een management/office-assistent inhoudt. Dat kan zijn omdat je vroeger zelf ook als management/office-assistent gewerkt hebt of omdat je eerder leiding hebt gegeven aan secretariële teams.
 • Je weet als geen ander te balanceren tussen de belangen van jouw medewerkers, de afdelingen waar zij werken en het faculteitsbureau, waarbij je de belangen van jouw team nooit uit het oog verliest.
 • Je bent organisatiesensitief, flexibel en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 6.002 en maximaal € 7.305 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 13).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De afdeling Management Support is een nieuw ingerichte afdeling binnen het faculteitsbureau van de Faculteit Sociale Wetenschappen. De afdeling is de thuisbasis voor ongeveer 30 management/office-assistenten, die hun werkzaamheden uitvoeren op 20 secretariaten binnen de faculteit. De secretariaten horen bij verschillende organisatieonderdelen. Sommige secretariaten zijn specifiek aan een opleiding of onderzoeksinstituut verbonden, andere secretariaten werken juist voor een leerstoelgroep, een deel van een opleiding of voor het geheel van onderwijs en onderzoek op een thema. Elk secretariaat heeft daarmee zijn eigen karakter en eigen ondersteuningswensen. Hierdoor werken we met een basisdienstenaanbod en een surplus. Elk secretariaat biedt in principe het basisdienstenaanbod aan, aangevuld met maatwerk - afgestemd op de specifieke wensen van de groep waarvoor gewerkt wordt. Per secretariaat worden afspraken gemaakt over welke diensten uit de basis worden aangeboden en welk maatwerk daarnaast gewenst is.

Omdat de afdeling Management Support uit een organisatiewijziging voortkomt, ligt de nadruk op het bevorderen van een cultuur van verbinden en samenwerken binnen en buiten de afdeling.

Het hoofd van de afdeling Management Support is de hiërarchisch leidinggevende van de management/office-assistenten. Daarnaast heeft elke management/office-assistent een functioneel leidinggevende op het eigen secretariaat. Zowel de hiërarchisch als functioneel leidinggevenden trekken nauw met elkaar op als het gaat om de inzet van en de zorg voor de management/office-assistenten.

Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) verdiepen we ons in het gedrag, voelen en denken van mensen en in kunstmatige intelligentie. Mens en maatschappij vormen de focus van ons werk. We kijken binnen die context naar thema's als het gedrag en de psyche van de mens, onderwijs en opvoeden, communicatie, neurowetenschap en -technologie, maatschappij en cultuur. De faculteit biedt onderwijs aan 5000 studenten, heeft meer dan 700 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om tot de beste sociaalwetenschappelijke faculteiten van Europa te behoren. Een van de tien speerpunten uit de facultaire strategie is het realiseren van een prettige studie- en werkomgeving.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Management
 • €6002—€7305 per maand
 • HBO
 • 1215120

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you