Je hebt: - een Master/PhD in onderwijswetenschappen of bètawetenschappen;
- minimaal 4 jaar ervaring in een functie in het hoger onderwijs;
- ervaring met onderwijsontwikkeling op curriculumniveau en complexe projecten die gericht zijn op innovatie van academisch (bèta)onderwijs;
- ervaring met het analyseren en vertalen van ontwikkelingen in het hoger onderwijs en je kunt die vervolgens omzetten naar adviezen, (beleids)plannen en rapportages;
- een aanzienlijk netwerk binnen en buiten de Universiteit van Amsterdam;
- uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en in het Engels.
- Ervaring met doceren in het hoger onderwijs is een pré.
- Ervaring met het ontwikkelen en geven van trainingen voor docenten is een pré.
- Je toont onderwijskundig leiderschap en hebt een onderbouwde visie op onderwijs.
- Je hebt een strategische en tactische blik en werkt kwaliteit-, doel- en resultaatgericht.
- Je bent een teamspeler en kunt het voortouw nemen in project- en werkgroepen.
Over onsHet Teaching and Learning Centre Science (
TLC-Science) is een groeiend en dynamisch team bestaande uit trainers, onderwijskundig adviseurs, projectleiders en ondersteuning waar veel enthousiasme wordt gewerkt aan het versterken van wetenschappelijk bèta-onderwijs.
Het TLC-Science is onderdeel van het Education Service Centre (ESC) van de FNWI is verantwoordelijk voor de organisatie, logistiek en administratie van het onderwijs en een deel van de studentbegeleiding. Wij ondersteunen daarmee de docenten en onderzoekers van de onderzoeksinstituten die samen de negen bacheloropleidingen en vijftien masteropleidingen van de FNWI verzorgen. Het ESC bestaat uit zeven afdelingen, te weten een afdeling Onderwijsadministratie en Servicedesk, een afdeling Opleidingsondersteuning, een afdeling Studieadvies, een projectteam Onderwijskwaliteit, een team ICT, een Stafdienst en het Teaching & Learning Centre (TLC).
Medewerkers van de
Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) worden gedreven door een gedeelde passie om uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit. Onze acht onderzoeksinstituten beslaan de hele breedte van de bètawetenschappen: van astronomie en natuurkunde, tot levens- en aardwetenschappen, moleculaire wetenschappen, wiskunde en de informatiewetenschappen. Of we nu bezig zijn de oorsprong en bouwblokken van het leven te ontrafelen of aan de basis staan van de technologie voor de toekomst, we vinden elkaar in een onbegrensde nieuwsgierigheid. Met zo’n 1.800 medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze kennis en nieuwsgierigheid over te brengen aan de ruim 8.000 studenten in de bachelor- en masteropleidingen die we aanbieden op onze Amsterdam Science Park campus. Zo leiden we de volgende generatie van wetenschappers op en inspireren we hen aan de start van hun eigen ontdekkingstocht.
De
Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 30.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 PhDs, verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.
Wil je meer weten over werken bij de UvA? Lees meer over
werken bij de Universiteit van Amsterdam.