HR-medewerker Faculteit der Letteren

HR-medewerker Faculteit der Letteren

Geplaatst Deadline Locatie
22 sep 1 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een organisatie die werkt aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen, heeft mensen nodig die bijdragen. Wil jij als HR-medewerker bijdragen aan een plezierige werkomgeving voor wetenschappers, docenten en ondersteunend personeel? Weet jij als geen ander vragen te beantwoorden over HR-regelingen en procedures die te maken hebben met de in-, door- en uitstroom? Regel jij alles rondom HR tot in de puntjes? Dan ben jij nodig!

Als HR-medewerker sta je middenin de faculteit. Het HR-team levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de faculteit, haar medewerkers en leidinggevenden. Binnen zowel de CAO als aanvullende lokale regelgeving en onze eigen HR-expertise gaan we met onderzoekers, docenten en andere professionals op zoek naar de best passende aanpak. Denk hierbij aan verschillende fasen binnen de employee journey. Binnen ons HR-team (7,7 fte) ben jij het eerste aanspreekpunt voor (internationale) medewerkers en leidinggevenden en adviseer je hen over arbeidsvoorwaardelijke regelingen en procedures, evenals over de organisatorische en/of individuele consequenties hiervan. Verder zorg je voor het registreren, actualiseren en beheren van personeel- en formatiegegevens in het personeelsinformatiesysteem (BASS HRM/Oracle). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse HR-processen, waaronder een correcte administratieve verwerking, bewaking en afhandeling. Voor jouw werkzaamheden heb je regelmatig contact met HR-collega's van andere faculteiten/eenheden binnen de Radboud Universiteit.

Bij alle inkomende vragen en verzoeken houd je overzicht, weet je prioriteiten te stellen en bewaar je de rust, ook als het druk is. Je bent hiermee in staat om altijd op klantgerichte wijze je werk te doen. Je komt terecht in een gevarieerde baan met een breed takenpakket waarin geen dag hetzelfde is.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, met minimaal een afgeronde mbo-opleiding HR.
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante ervaring binnen het werkveld HR en bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving.
 • Je bent nauwkeurig, flexibel, klantgericht, verantwoordelijk en pro-actief.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler en zoekt actief de samenwerking met collega's op.
 • Je bent open, toegankelijk en neemt het initiatief in contact en samenwerking, zowel binnen het team als met de leidinggevenden en medewerkers waarvoor je werkt.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je beheerst de Engelse taal voldoende.
 • Je hebt een digitale mindset en werkt gemakkelijk met allerlei databases en verschillende computersystemen. Ervaring met BASS/Oracle en Corsa is een pre.
 • Ervaring in een complexe (onderwijs)organisatie is een pre.
 • Kennis over welke regels van toepassing zijn op internationale medewerkers is eveneens een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte. Over een dagtaak van 0,7 fte kan verkennend gesproken worden.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.072 en maximaal € 4.103 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8). Een aanloopschaal kan toegepast worden.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je werkt nauw samen met een (of meerdere) HR-adviseur(s). Samen vormen jullie het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers binnen de faculteit. Als onderdeel van de functie heeft iedere medewerker in het HR-team een (wisselend) vakinhoudelijk expertisegebied. Denk daarbij aan de expertrol op het gebied van werving & selectie en verzuimbegeleiding.

Samenwerken, sparren, maar zeker ook een moment om te lachen, vinden we belangrijk in het team. Samen bouwen we aan een sterk team ten behoeve van een professionele HR-dienstverlening met een stevige positie binnen de faculteit. We werken vooral op de campus maar er zijn ook goede faciliteiten om te werken vanuit een andere locatie. Naast je werkzaamheden voor de faculteit, werk je samen met collega's van andere faculteiten/eenheden en de Divisie HR aan universiteit brede-projecten. Samen zorgen we dat HR een belangrijke bijdrage levert aan de kern van onze organisatie; het onderwijs en onderzoek binnen de Radboud Universiteit.

De Faculteit der Letteren zet zich in voor kennisproductie met een aanzienlijke wetenschappelijke en maatschappelijke impact. Met meer dan 500 academische en ondersteunende medewerkers geven we onderwijs en doen we onderzoek op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, en taalkunde en communicatie, waarbij we gebruik maken van innovatieve methodologieën en nauw samenwerken tussen de disciplines. Ons onderzoek is ingebed in twee onderzoeksinstituten: het Centre for Language Studies (CLS) en het Radboud Institute for Culture & History (RICH). Momenteel staan er ongeveer 2.500 studenten ingeschreven bij drie afdelingen: de afdeling Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Klassieke Talen, de afdeling Moderne Talen en Culturen, en de afdeling Taal en Communicatie. We streven ernaar bij te dragen aan een duurzamere en inclusievere wereld. Daarom zoeken we specifiek naar kandidaten die diverse perspectieven, achtergronden en vaardigheden meebrengen die een meerwaarde zullen zijn voor onze studieprogramma's en onderzoeksprofielen.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • HRM
 • €3072—€4103 per maand
 • HBO
 • 1215310

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you