Financieel administrateur (0,8 - 1,0 fte)

Financieel administrateur (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
22 sep 30 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kijk jij verder dan cijfers? Werk samen met ons team aan procesverbetering en digitalisatie. We komen graag met je in contact!

Functieomschrijving

Als financieel administrateur maak je deel uit van onze afdeling Uitgaande Geldstroom. Het team bestaat uit 12 gemotiveerde collega’s met verschillende aandachtsgebieden. Je draagt bij aan de dagelijkse verwerking van de documentenstroom. We verwerken meer dan 120.000 facturen per jaar waarvan een groot deel automatisch wordt verwerkt. Onze focus ligt op het verbeteren en digitaliseren van processen, beheren van tussenrekeningen en het afhandelen van problemen en vraagstukken.

Met jouw vakkennis en ervaring en kijk je graag verder dan alleen de eigen processen. Je past data-analysemethoden toe en bent inzetbaar bij diverse administratieve processen. Je bent toegankelijk en een vast aanspreekpunt voor de collega’s. Zij kunnen bij jou terecht voor vragen. Bij afwezigheid van de teamleider pak je daarnaast ook een aantal praktische zaken op.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Aantal jaren relevante werkervaring.
En verder: Je bent een toegankelijke collega met de competenties om overzicht te houden en probleemoplossend te handelen. Het bijdragen aan verdere professionalisering van onze financiële administratie zie je als een uitdaging.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

 • een positie (0,8 - 1,0 fte) voor één jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een salaris bedraagt -afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.377,- en maximaal € 4.640,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Administratief Service Centrum (ASC) van de Universiteit Utrecht is onderdeel van de directie Finance, Control & Administratie (FCA) en verleent een breed scala aan administratieve diensten aan de gehele universiteit.

Op dit moment werken er bij het ASC circa 70 personen verdeeld over de financiële administratie, de studenten administratie en de personeels- en salarisadministratie. Vanwege technologische vooruitgang en procesoptimalisatie kan de dienstverlening van het ASC telkens efficiënter worden georganiseerd, terwijl de positie van het ASC binnen de administratieve ketens van steeds groter belang wordt. Om deze veranderingen te kunnen realiseren heeft het ASC behoefte aan administrateurs die kunnen bijdragen aan het verhogen van de kennis en de kwaliteit van de administratieve processen en dienstverlening.

Binnen het ASC wordt gewerkt in teams met verschillende accenten. Elk team maakt een eigen teamplan en benoemt specifieke prestatie-indicatoren. Elk lid van een team heeft eigen aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden en draagt via het team bij aan de optimale dienstverlening aan de klant en de verdere professionalisering van de afdelingen: een ideale mix van zelfstandigheid in teamverband. Uitgaande Geldstroom (UG) is één van die teams.

Specificaties

 • Financiën
 • 30—38 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 1213747

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you