Afdelingsmanager/-secretaris Architectuur

Afdelingsmanager/-secretaris Architectuur

Geplaatst Deadline Locatie
26 sep 22 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In deze brede spil-functie in de dynamische, creatieve omgeving van de afdeling Architectuur, ben je de rechterhand van de afdelingsvoorzitter. Je bent een vraagbaak en klankbord voor de voorzitter en het dagelijks bestuur van de afdeling op strategisch, tactisch en operationeel gebied. Je coördineert een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en faciliteert de beleids- en bestuurscyclus, onder andere door het voorbereiden van strategische documenten en presentaties voor en in overleg met de afdelingsvoorzitter.

Als Afdelingsmanager/-secretaris Architectuur ben je het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers van de afdeling waar het gaat om dagelijkse bedrijfsvoering zaken zoals HR, financiën, planning. Daarbij staat het goede verloop van primaire proces, onderwijs en onderzoek, van de afdeling voorop. Je geeft leiding aan het zelfsturende team van management assistentes van de afdeling. Omdat je ontwikkelingen snel signaleert, is jouw advies altijd accuraat en actueel. Je gaat in gesprek met stakeholders binnen en buiten de afdeling en weet uitstekend je weg te vinden in de organisatie. Je stelt, in samenspraak met de voorzitter, de afdelingsbegroting op, bewaakt de financiële exploitatie en monitort (de acquisitie van) de projectenportefeuille. Daarnaast initieer en stroomlijn je processen op HR-gebied en begeleid je (her-)benoemingen van hoogleraren. Je vervult als Afdelingsmanager/-secretaris Architectuur een schakelfunctie naar de verschillende diensten van de faculteit en de universiteit.

De afdeling Architectuur

De afdeling Architecture is een van vier afdelingen van de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Ongeveer 100 medewerkers (70 fte) werken samen aan onderwijs en onderzoek. Aan de afdeling zijn ook academici met een gerenommeerde ontwerppraktijk verbonden.

De afdeling heeft een groot aandeel in het (ontwerp)onderwijs in zowel de Bacheloropleiding Bouwkunde als de masteropleiding Architecture, Urbanism & Building Sciences, en heeft ook een substantieel en gerenommeerd onderzoeksprogramma. De afdeling bestaat uit vijf secties.

De afdeling architectuur is een open, diverse en inclusieve organisatie. De medewerkers vormen een internationaal gezelschap met uiteenlopende achtergronden, posities en oriëntaties binnen het vakgebied. Wat hen verbindt is de fascinatie voor het tot stand komen van het ontwerp van de gebouwde omgeving.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een academisch opleiding en ervaring in bedrijfsvoering, beleid en bestuur, bij voorkeur in een universitaire omgeving.
 • Je bent een stressbestendige verbinder en snel schakelen is voor jou een tweede natuur.
 • Je voelt goed aan hoe je, in een grote complexe organisatie, bestuurlijk-strategische zaken het beste kunt aanpakken om de voortgang te borgen en weerstand te voorkomen.
 • Je bent overtuigend en resultaatgericht in je gedrag, maar bent ook sociaal en empathisch.
 • Je kunt goed omgaan met medewerkers met verschillende karakters, achtergronden en ideeën.
 • Je hebt een zeer goede beheersing in woord en geschrift van het Nederlands en het Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten (gebaseerd op schaal 12: € 5.247,00 - € 6.737,00), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Er wordt een contract voor één aangebonden, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • De positie is open voor 32-40 uur per week.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Bouwkunde

De faculteit Bouwkunde heeft wereldwijd een leidende rol in onderwijs en onderzoek. De drijvende kracht achter het succes van de faculteit is het robuuste onderzoeksprofiel in combinatie met de energie en creativiteit van de studenten en de academische gemeenschap. Het is een bruisende plek waar ruim vierduizend mensen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat studeren, werken, ontwerpen, onderzoek doen en kennis vergaren en verspreiden. Onze faculteit heeft een sterke focus op ‘ontwerpgericht onderzoek' dat al enkele jaren wordt erkend en bekroond, met als resultaat een toppositie op de wereldranglijsten. Medewerkers en studenten werken aan de verbetering van de gebouwde omgeving met behulp van een breed scala aan disciplines, waaronder architectonisch ontwerp, stedenbouw, bouwtechnologie, sociale wetenschappen, procesmanagement en geo-informatiewetenschappen. De faculteit werkt nauw samen met andere faculteiten, universiteiten, private partijen en de publieke sector en heeft een uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als internationaal.

Klik hier om naar de website van faculteit Bouwkunde te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €5247—€6737 per maand
 • Universitair
 • TUD04443

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you