Strategisch Informatie Adviseur Bedrijfsvoering

Strategisch Informatie Adviseur Bedrijfsvoering

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 29 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Krijg jij energie van digitalisering en wil je graag in het centrum van deze ontwikkeling staan? Word dan Strategisch Informatie Adviseur bij de EUR!

Functieomschrijving

Als strategisch informatieadviseur heb je een afwisselende functie: je bent met informatiemanagement en digitalisering bezig, gericht op de hele universiteit. Je werkt samen met de informatiemanagers van de faculteiten en diensten aan nieuwe investeringsvoorstellen en zorgt dat deze goed aansluiten. Lopende projecten houd je in het oog, en waar we kunnen samenwerken, zorg je voor verbinding. Je biedt gevraagd en ongevraagd advies, op basis van interne en externe ontwikkelingen en kansen. En om ook de juiste keuzes op de lange termijn te garanderen, zorg je voor beleid- en visievorming op gebied van digitalisering, zodat de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) klaar is voor de toekomst.

Functie-omschrijving
Als strategisch informatie adviseur begeleid jij samen met je stakeholders de gezamenlijke digitale transformatie op het gebied van de bedrijfsvoering. Je geeft hierin richtinggevende adviezen aan de Chief Information Officer (CIO), maar ook aan je collega’s binnen en buiten het CIO-Office. Je bent in staat je kennis, ervaring en persoonlijke touch toe te spitsen op de specifieke behoeften en context van de EUR. Daarbij combineer je ambitie en oog voor de realiteit. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een echte teamplayer, een bemiddelaar met bestuurlijke sensitiviteit.

Binnen de functie schakel je met allerlei stakeholders, van decanen tot programmamanagers en architecten. Je bent aangehaakt bij verschillende overleggen om gezamenlijk op de hoogte te blijven van wat er speelt, en regelt sprekers over mogelijke veranderingen om goed up to date te blijven – bijvoorbeeld over de transformatie naar agile werken. Benieuwd hoe wij als EUR onze toekomst zien op gebied van informatie en digitalisering? Lees dan de Staat der Digitalisering, het inspiratiedocument waar we toelichten welke kansen en mogelijkheden er ontstaan – of neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

We zijn voor deze functie op zoek naar een ervaren informatie-adviseur die er energie van krijgt om met onze informatie-vraagstukken en -ontwikkeling op het gebied van bedrijfsvoering aan de slag te gaan. Concreet zien we graag dat je het volgende meebrengt:
  • WO- denk- en werkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring, met aantoonbare kennis van en ervaring met informatievoorziening
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, waarmee je overtuigende presentaties geeft en helder advies opstelt op strategisch niveau. Schakelen tussen de verschillende niveaus gaat je goed af
  • Collega’s en managementteams weet je mee te nemen in veranderingsprocessen. Hierbij kun je je inleven in de verschillende zienswijzen en zorg je dat advies niet alleen de juiste toon heeft, maar ook de juiste timing;
  • Proactieve en gestructureerde werkwijze: je neemt waar nodig het voortouw, maar zorgt ook voor overzicht en rust

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum wordt in overleg bepaald. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 6.002 en € 7.305 bruto per maand (Schaal Schaal 13), conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus Digitalisation and Information Services (EDIS). De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden omgezet worden in een vaste aanstelling.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
De dienst EDIS is een ondernemende dienstverlener voor de Erasmus Universiteit die betrouwbare informatiediensten en communicatietechnologie levert en samen met interne en externe partners zorgt voor constante vernieuwing met een zo kort mogelijke ‘time-to-market’. Om dit doel te realiseren heeft EDIS zich georganiseerd naar de doelgroepen Onderwijs, Onderzoek en Bedrijfsvoering. De verantwoordelijkheid is belegd in resultaatverantwoordelijke teams. Deze teams hebben specifieke kennis van de doelgroep en hun processen, de bestaande en gewenste IV/IT-inrichting en de marktontwikkeling.

Afdeling

Het CIO-office is dé partner op het gebied van informatievoorziening, die in dialoog met faculteiten en diensten de digitale transformatie van de Erasmus Universiteit richting geeft. We helpen de EUR en haar partners om digitaliseringsvraagstukken om te zetten naar waardevolle, duurzame en innovatieve oplossingen. Het CIO Office bestaat uit Informatie Management & Beleid, Portfolio Management, Enterprise Architectuur, Security, Privacy en Document Information Management.

Specificaties

  • IT
  • 32—40 uur per week
  • €6002—€7305 per maand
  • Universitair
  • 3750

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you