Management / Office Assistent (0,8 - 1,0 fte)

Management / Office Assistent (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 8 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zit plannen, organiseren en regelen in je bloed? Kom meewerken aan de toekomst en maak verschil voor de medewerkers en studenten van de Erasmus Universiteit!

Functieomschrijving

Zoek je een leuke, afwisselende baan in een inspirerende omgeving? Heb je er zin in om onze medewerkers en studenten met uiteenlopende zaken te ondersteunen en is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend? Ga dan voor een baan met impact bij Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij zijn op zoek naar jou!

Functie-omschrijving
Erasmus School of Economics zoekt een management assistent om te helpen met de dagdagelijkse werkzaamheden en uitdagingen. In deze afwisselende rol voer je werkzaamheden uit op het gebied van onderwijs, financiële zaken, facilitaire voorzieningen, personele zaken en administratieve zaken. Dankzij jouw inzet en werkzaamheden verloopt dit vloeiend en kan het onderzoek en onderwijs doorgang vinden.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het volgende:
 • Onderwijszaken: je verstrekt informatie aan docenten en studenten, levert cijfers en beoordelingsformulieren in bij de examenadministratie en je verricht diverse administratieve taken rondom onderwijs.
 • Financiële zaken: Je registreert bestellingen, controleert facturen en (reis)kostendeclaraties van onze medewerkers, en regelt interne doorbelastingen en verrekeningen.
 • Facilitaire voorzieningen: je reserveert vergaderkamers, organiseert evenementen, bestelt allerlei kantoorartikelen en je onderhoudt contact met de ondersteunende diensten over allerlei zaken.
 • Personele zaken: je geeft ziek- en betermeldingen door aan HR, ondersteunt de medewerkers bij dagelijkse werkzaamheden, ondersteunt bij het ontvangen en faciliteren van gasten.
 • Administratieve zaken: je verzamelt allerlei gegevens en houdt overzichten bij. Je verzorgt controles en updates van diverse overzichten en systemen en je archiveert contracten.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Werkervaring binnen het hoger onderwijs is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed in woord en geschrift (beide B2 niveau CEFR) of bent bereid cursussen te volgen om dit niveau te behalen.
 • Je kunt uitstekend omgaan met MS Teams, Outlook en Excel, en went snel aan het gebruik van nieuwe software of computersystemen. Je hebt eerdere ervaring met digitaal werken en vergaderen. Ervaring met het gebruik van Microsoft Office, Adobe DC en/of onderwijssystemen als Osiris en Canvas is een pré.
 • Je bent goed in het opzoeken en gebruiken van informatie in dergelijke systemen. Je kunt goed communiceren en weet wie je moet inschakelen om de juiste informatie te vinden.
 • Je vindt het leuk om initiatief te nemen, bent klantgericht en gaat nauwkeurig te werk. Je werkt zelfstandig en weet overzicht te houden en prioriteiten te stellen bij hoge werkdruk.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en werkt graag samen met je collega’s, gezamenlijk zorgen jullie voor het beste resultaat!

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is in overleg. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband (38 uur) tussen € 2.693 en € 3.636 bruto per maand (schaal 7), conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of Economics (ESE). De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van een jaar, en kan bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie worden voortgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Erasmus School of Economics (ESE) behoort tot een van de grootste faculteiten van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) met meer dan 7000 studenten en 340 fte personeel. De geschiedenis grijpt terug tot 1913, het jaar waarin het particulier initiatief tot oprichting van de Nederlandsche Handels-Hoogeschool op brede steun mocht rekenen van het Rotterdamse bedrijfsleven. Een voortdurende focus op kwaliteit van onderzoek en opleidingen heeft geleid tot een toonaangevende faculteit die meedraait in het mondiale academische speelveld. De faculteit bestaat uit vier verschillende capaciteitsgroepen: bedrijfseconomie, algemene economie, toegepaste economie en econometrie. Hierin zijn de wetenschappers werkzaam die dagelijks topprestaties leveren op het gebied van onderwijs, onderzoek en impact. De capaciteitsgroepen en de decaan van de faculteit worden ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering onder leiding van de directeur bedrijfsvoering, bestaande uit het bestuurssecretariaat, business control, Human Resources Management, IT/IV, support, privacy office en andere facilitaire onderdelen.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO+
 • 3747

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you