Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 22 okt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij gek op cijfers? Weet jij hoe je begrotingen moet lezen en kun je dit vertalen naar je collega’s? Maak jij graag onderdeel uit van een innovatief en internationaal team? Wij hebben een vacature Financieel Administratief Medewerker voor 24 – 32 uur per week. Kom jij werken bij Wageningen University & Research (WUR)?

Wat ga je doen?
Als Financieel Administratief Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers binnen de leerstoel Microbiologie wanneer het gaat om financiële vragen. Dit kan gaan over hoeveel budget er nog beschikbaar is in hun project, maar ook over het indienen van declaraties en de verwerking daarvan.

Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor alle financiële verwerking van data zoals uren, kostenboekingen etc. Als je hierin knelpunten signaleert, neem je hier pro-actief actie in en overleg je dit met het management. Het is dus belangrijk dat je niet alleen goed bent met cijfers, maar ook met mensen.
Doe je dit alleen? Nee, gelukkig niet! Je werkt nauw samen met onze afdelingen finance & control, inkoop, HR en contractmanagement. Ook hen voorzie je van informatie zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

Onze leerstoel is een dynamische, internationale omgeving waarin we met ongeveer 100 medewerkers onderzoek doen naar, en onderwijs geven over micro-organismen en virussen zodat we met deze kennis kunnen bijdragen aan een duurzame en gezonde maatschappij. Omdat we veel verschillende nationaliteiten bij ons hebben werken wordt er vooral Engels gesproken.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • je hebt een afgeronde financieel administratieve opleiding op MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • je hebt relevante werkervaring opgedaan in projectadministratie in een complexe omgeving. Softwarepakketten maak je je dan ook snel eigen en uiteraard kent Excel (bijna) geen geheimen meer voor jou;
 • je bent integer en nieuwsgierig en vindt het leuk om mee te denken over het optimaliseren van werkprocessen;
 • je werkt zorgvuldig en zelfstandig, hebt een proactieve houding en overziet complexe budgetten;
 • je bent flexibel en communicatief sterk, een team-player;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om�taalniveau�B2 Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum�Wageningen in’to Language.

Je ziet dat er voldoende uitdagingen voor jou liggen. Deze uitdagingen kunnen ook als ontwikkelmogelijkheden gezien worden. Mocht jij dus nog niet het track-record hebben dat in de vacature wordt gevraagd, maar wél solide werkervaring hebben, dan willen we jou ook graag uitnodigen om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, extra vakantie / compensatie uren op te bouwen;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende pensioenregeling via het ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2693,- tot maximaal €4103,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 7 - 8).

Dit betreft een functie voor langere tijd. In eerste instantie bieden wij een jaar contract. Wij hebben de intentie om bij goed functioneren de arbeidsovereenkomst om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 18e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.600 medewerkers (6.700 fte) en 13.100 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Financiën
 • Landbouw
 • max. 32 uur per week
 • HBO
 • P1329462-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you