Managementassistent Donders Instituut

Managementassistent Donders Instituut

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 11 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij organisatorisch sterk en neem je graag collega's werk uit handen? Kun jij goed structuur aanbrengen zodat je collega’s zich beter kunnen focussen op hun werkzaamheden? En wil je werken op onze dynamische groene campus, in een informele en internationale omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou als managementassistent!

Het Donders Instituut for Brain, Cognition and Behaviour is op zoek naar twee managementassistenten. Als managementassistent maak je deel uit van het Donders Instituut bureau, waarbij je een nauwe samenwerking hebt met de andere medewerkers. Het bureau wordt geleid door de wetenschappelijk directeur en de directeur bedrijfsvoering. Het is jouw taak om hen te ondersteunen en te ontzorgen.

Er zijn twee posities beschikbaar en voor beide posities geldt dat jouw volwaardige ondersteuning terug is te zien in complex agendabeheer, het ontvangen van gasten, correspondentie en diverse administratieve zaken. Ook fungeer je als centraal aanspreekpunt voor vragen van medewerkers, studenten en externe partijen. Je hebt nauw contact met andere managementassistenten binnen het Donders Instituut. Wij denken zelf aan het volgende onderscheid tussen de functies waarbij op basis van je competenties en voorkeuren wordt gekeken naar wat meest passend is:

Managementassistant 1:
Je biedt ondersteuning in organisatiebrede taken, waaronder het voorbereiden van de wekelijkse nieuwsbrieven, het up-to-date houden van de website van het Donders Instituut, het ondersteunen van de Graduate School coördinator voor promovendi en promoties en het organiseren en begeleiden van diverse evenementen binnen de Graduate School. Ook ondersteun je bij verschillende initiatieven op het gebied van sustainable science, waaronder het peercoaching programma van het instituut, een programma waarbij intervisiegroepen bijeenkomen.

Managementassistent 2:
Binnen het instituut hebben we een onderzoeksplatform bestaande uit de vier themaleiders van de vier onderzoeksthema's van het instituut. Deze themaleiders willen graag ondersteuning bij het samenbrengen van de onderzoekers binnen hun thema. Er zijn verschillende activiteiten te organiseren, waaronder bijvoorbeeld overleggen van het platform en de tweemaandelijkse thema bijeenkomsten. Ook zal je verschillende Donders-lezingen, bijeenkomsten van onderzoekers, organiseren. Je maakt de notulen van de vergaderingen van het research platform met de Donders Executive Board. Daarnaast houd je maillijsten bij en ook wat de hoogtepunten zijn per thema.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4, zoals Schoevers of een vergelijkbare secretariële opleiding.
 • Je hebt ervaring als managementassistent of (directie-)secretaresse in een complexe omgeving.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je maakt online informatiesystemen je snel eigen en hebt ruime ervaring met softwarepakketten als MS Office.
 • Je hebt een proactieve, accurate, service- en resultaatgerichte aanpak.
  Je kan goed overzicht houden en werken onder tijdsdruk.
 • Je bent goed georganiseerd, doortastend en in staat om zelfstandig te werken.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met werken in een wetenschappelijke omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,6 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.693 en maximaal € 3.636 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Het Donders Instituut for Brain, Cognition and Behaviour is een netwerkorganisatie van onderzoekers van het Radboud Universitair Medisch Centrum, de Faculteit der Natuurwetenschappen, de Faculteit der Sociale Wetenschappen, de Faculteit Letteren, het Donders Centre for Cognitive Neuroimaging en het Max-Planck Instituut voor Psycholinguïstiek. De onderzoekers zijn werkzaam op het gebied van de hersen-, cognitieve en gedragswetenschap. Ons instituut biedt onderdak aan meer dan 1000 onderzoekers, die zich focussen op het begrijpen van het brein, gedrag en cognitie, ten behoeve van mechanistisch inzicht en het bevorderen van gezondheid, onderwijs en technologie. Wij zijn door een internationale evaluatiecommissie als een excellent instituut beoordeeld en erkend als een 'zeer stimulerende omgeving voor toponderzoekers, maar ook voor jong talent'. Het Donders Instituut biedt een samenwerkingsgerichte, multidisciplinaire, ondersteunende onderzoeksomgeving aan medewerkers uit veel verschillende landen. Engels is daarom de lingua franca van het instituut.

Het onderzoek aan het Donders Instituut is geconcentreerd rond vier thema's: 1. Language and communication, 2. Perception, action and decision-making, 3. Plasticity and lifelong learning, 4. Natural Computing and Neurotechnology. Het Donders Instituut is trots op zijn state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten voor een breed scala aan neurowetenschappelijk onderzoek.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO
 • 1215561

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you