Manager Recruitment

Manager Recruitment

Geplaatst Deadline Locatie
29 sep 22 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een wereld vol kansen en een positieve impact hebben op onderzoek en onderwijs? De Radboud Universiteit staat voor de spannende uitdaging om (inter)nationale toptalenten aan te trekken in een competitieve arbeidsmarkt. In de afgelopen twee jaar is het recruitmentteam in haar dienstverlening daarom al flink opgeschoven. Van proactieve procesbegeleiding naar een uitgebreide recruitmentaanpak, inclusief analyse, advies en campagnes. Om het team en de dienstverlening naar de volgende fase te brengen is het team nu op zoek naar een meewerkend voorman of -vrouw. Een recruitmentexpert en -ambassadeur die inspireert en verbindt bij het aantrekken van toptalent!

De vacatures van de universiteit vormen voor de afdeling Recruitment het vertrekpunt. Jij bent de drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van de recruitmentdienstverlening. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat recruitment betrokken wordt bij capaciteitsplanningen en complexe wervingsuitdagingen. Je zorgt ervoor dat je de recruitmentbehoeften kent voordat deze concreet worden. Kortom, als ambassadeur op het gebied van recruitment neem je samen met jouw collega's proactieve stappen in het wervingsproces en zorgt er voor dat de organisatie de weg naar recruitment goed weet te vinden. Jij gaat de uitdaging aan om zowel de externe als interne arbeidsmarkt te verkennen en te benutten. 

Je voert proactief gesprekken met de verschillende hr-teams binnen de faculteiten om lastig in te vullen vacatures vroegtijdig te signaleren. Ook probeer je breder behoeften te identificeren die meerdere organisatieonderdelen overstijgen. Waar mogelijk werk je samen met jouw team aan continue sourcing voor specifieke doelgroepen. Je bouwt talentpools op en creëert communities en netwerken van professionals die van belang zijn voor de Radboud Universiteit. 

Het recruitmentteam van acht medewerkers is verantwoordelijk voor meer dan 600 vacatures per jaar en voert de regie over deze vacatures. De recruitmentspecialisten stellen wervingsplannen en op maat gemaakte campagnes op voor lastig in te vullen vacatures. Hierbij werken ze nauw samen met de afdeling Communicatie en maken ze regelmatig gebruik van de expertise van een job marketingbureau. De recruitment marketingmedewerkers zorgen voor de uitvoering van de plannen en voeren de standaard campagnes uit.

Kijk voor een uitgebreid functieprofiel in de bijlage onderaan deze vacature.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een bachelor diploma in een voor recruitment relevante studie, zoals HRM, communicatie of marketing.
 • Je hebt minimaal 5 jaar allround werkervaring op recruitment gebied, waarvan minimaal 3 jaar in een adviseursrol.
 • Ervaring als leidinggevende/teamlead/coördinator is een pre.
 • Je weet hoe het is om in een grote en/of complexe organisatie tot resultaten te komen.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent een gedegen recruitment expert met kennis van doelgroep analyses, recruitment marketing, sourcing, direct search, referral en/of talentpoolrecruitment.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 4.332 en maximaal € 5.929 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je geeft leiding aan een team van acht medewerkers, waaronder recruitment specialisten (2), recruitment marketingmedewerkers (3), medewerkers vacatureregie (2) en een studentmedewerker. Je rapporteert aan de manager van het HR Service Center. Het recruitmentteam is onderdeel van de hr-divisie binnen het Service Center van de Radboud Universiteit. Andere onderdelen van de hr-divisie zijn het Expertisecentrum Arbeid en de afdeling Strategie, Beleid en Ontwikkeling. Het Service Center bestaat naast Recruitment uit Functioneel Beheer, de Salarisadministratie, HR-support (helpdesk arbeidsvoorwaarden) en de HR-flexpool. Je werkt nauw samen met andere leidinggevenden en coördinatoren binnen het Service Center.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Management
 • max. 40 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO
 • 1214496

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you