Docent in Opleiding (0,7fte)

Docent in Opleiding (0,7fte)

Geplaatst Deadline Locatie
2 okt 10 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je geïnteresseerd in onderwijs geven en scripties begeleiden bij Culturele Antropologie? Bekijk dan deze vacature.

Functieomschrijving

De afdeling Culturele Antropologie heeft ruimte voor het aantrekken van een Docent in Opleiding (DIO) per 1 november 2023 voor een periode van vier jaar voor 0,7 fte. Van DIO's wordt verwacht dat zij assisteren bij het geven van onderwijs, het ontwikkelen van cursussen en het begeleiden van bachelor- en master-scripties. De aanstelling is uitsluitend gericht op het geven van onderwijs; er is geen ruimte voor het doen van onderzoek.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die:

 • een MSc. in Culturele en/of Sociale Antropologie heeft behaald;
 • bij voorkeur ervaring heeft in het geven van antropologiecursussen, etnografische onderzoeksmethoden, en het begeleiden van scripties;
 • op inspirerende wijze les geeft en een sterke betrokkenheid heeft bij onderwijs en onderwijsvernieuwing;
 • in staat is om les te geven in het Nederlands en het Engels op C1-niveau (en eventueel gevraagd kan worden om deel te nemen aan een assessment om deze vaardigheid aan te tonen).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

 • een positie 0,7 fte voor een periode van 4 jaar;
 • er is geen uitzicht op een vaste aanstelling. Binnen deze aanstelling is ruimte voor 10% ontwikkeltijd, bedoeld voor het behalen van de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) en andere activiteiten die je onderwijsvaardigheden bevorderen
 • een salaris van minimaal € 3.226,- en maximaal € 4.185,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

 

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow

De faculteit Sociale Wetenschappen is een dynamische, toonaangevende faculteit voor hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en uitdagend academisch onderwijs op het gebied van jeugd, onderwijs, opvoeding, menselijk gedrag en samenleving. De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor bijna 7.000 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en (onderzoeks)masters in de disciplines interdisciplinaire sociale wetenschap, culturele antropologie, onderwijswetenschappen, pedagogiek, psychologie en sociologie. De faculteit Sociale Wetenschappen telt ongeveer 1100 medewerkers, die allen hun individuele bijdrage leveren aan de opleiding en vorming van jong talent en aan het onderzoek naar en het vinden van oplossingen voor wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

De faculteit streeft naar diversiteit onder haar medewerkers en studenten en zet zich in om een veilige en inclusieve omgeving te creëren voor iedereen, zoals te lezen is in het Equality, Diversity and Inclusion-beleid van de Universiteit Utrecht.

De faculteit hecht er waarde aan dat haar medewerkers voor nu en in de toekomst breed inzetbaar zijn in de universitaire organisatie ter verdere professionalisering van de ondersteuning van onderwijs en onderzoek. Om dit te stimuleren krijgt iedere medewerker op enig moment in de loopbaan de tijd en faciliteiten – bijvoorbeeld in de vorm van trainingen - om deel te nemen aan projecten of mee te werken op andere afdelingen. Eigenschappen die de faculteit belangrijk vindt zijn betrokkenheid, kunnen samenwerken en flexibiliteit.

De faculteit Sociale Wetenschappen is gevestigd op het Utrecht Science Park, niet ver van het historische centrum van Utrecht.

 

Specificaties

 • Onderwijs
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 26 uur per week
 • €3226—€4185 per maand
 • Universitair
 • 1215470

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Padualaan 14, 3584 CH, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you