Manager Financiën

Manager Financiën

Geplaatst Deadline Locatie
2 okt 29 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is op zoek naar een Manager Financiën. Je geeft vorm en inhoud aan de financiële processen binnen de faculteit en het commercieel opererend Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs (CPO).

Je geeft op inspirerende wijze leiding aan de medewerkers van Bureau Financiën, bestaande uit vier personen, 3,3 fte. Het Bureau Financiën is verantwoordelijk voor de financiële administratie van de faculteit, het CPO en de stichtingen die via het CPO postacademisch onderwijs verzorgen. Je draagt zorg voor de verdere ontwikkeling van de afdeling. Hierbij wordt aangesloten op de ontwikkelingen die binnen de financiële functie van de universiteit als geheel plaatsvinden. De functie brengt naast het aansturen van het team, nadrukkelijk ook inhoudelijk werk met zich mee. Denk hierbij aan:

 • Het voeren van de administratie van de faculteit der Rechtsgeleerdheid.
 • Het adequaat (doen) uitvoeren van de financiële administratie van externe opdrachtgevers van praktijk- en beroepsgerichte onderwijs van het CPO, inclusief cursusafrekeningen.
 • De periodieke afsluiting grootboek, analyse van gerealiseerde resultaten en het opstellen van rapportages ten behoeve van de leiding van de faculteit en van CPO alsmede de controller.
 • Het opstellen van periodieke rapportages en jaarrekeningen.
 • De financieel personele formatieplanning van de faculteit.

Daarnaast houd jij je ook bezig met de innovatie van processen, werkwijzen en procedures (AO/IC).

Je voert de werkzaamheden uit in nauw overleg met de controller. De controller is als staffunctionaris gepositioneerd onder de directeur bedrijfsvoering van de faculteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau op het gebied van Finance & Control, Bedrijfseconomie of Accountancy.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een financieel-administratieve functie als leidinggevende of als adviseur voor het management binnen een complexe organisatie.
 • Je hebt geavanceerde beheersing van Excel ten behoeve van analyses en rapportages
 • Je bent in staat om zowel beleidsmatig als procesmatig te denken en te handelen.
 • Je bent resultaatgericht, dienstverlenend, proactief en organisatiesensitief.
 • Je hebt een 'hands on' mentaliteit.
 • Ervaring met Exact Globe, AFAS en Oracle is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 4.332 en maximaal € 5.929 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11). Op termijn is een doorgroei naar schaal 12 niet uitgesloten. 
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen. Bureau Financiën maakt onderdeel uit van het faculteitsbureau waarbinnen alle ondersteunende functies zijn ondergebracht en staat onder leiding van de directeur bedrijfsvoering van de faculteit.

Het juridisch postacademisch onderwijs is binnen de faculteit ondergebracht bij het CPO, de grootste op dit gebied binnen Nederland. Opleidingen, cursussen en trainingen voor juridische kennis en vaardigheden van praktijkjuristen worden aangeboden aan advocaten, rechters, (bedrijfs)juristen en andere professionals werkzaam in de juridische functies. Het verzorgt tevens het (onderwijs-)management voor diverse beroepsverenigingen en stichtingen. Het CPO heeft binnen de faculteit veel ruimte om snel en vrij zelfstandig in te spelen op de wensen en behoeften van de beroepspraktijk.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Management; Financiën
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO
 • 1214977

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you