Financieel medewerker

Financieel medewerker

Geplaatst Deadline Locatie
2 okt 22 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als financieel medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de financiële huishouding van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en haar relaties. Wil jij een breed, uitdagend en afwisselend takenpakket? En een leuke werkplek in de dynamische omgeving van de Radboud Universiteit? Dan zoeken wij jou!

Binnen ons team Financiën van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zijn wij op zoek naar een financieel medewerker. Je werkt nauw samen met het hoofd Bureau Financiën en de Controller. Jouw werkzaamheden bestaan uit het op orde houden van de financiële bedrijfshuishouding. Specifiek zijn dit onder andere het maken van nacalculaties van cursussen, het opstellen van periodieke rapportages en aangiftes en het samenstellen van jaarrekeningen en afsluitdossiers van de eigen onderdelen en van derden. Je wordt ingezet op ad hoc zaken en maakt (bedrijfseconomische) analyses en levert tijdig juiste en betrouwbare managementinformatie. Bovendien voer je checks uit op het bedrijfsproces en beoordeel je de werking van de administratieve organisatie en interne beheersing. Verder geef je (ongevraagd) advies op het gebied van financiën, processen, digitalisering en sturing. Je signaleert risico's en kansen. Er is daarnaast aandacht voor jouw persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een financiële opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond.
 • Je hebt werkervaring in een commerciële omgeving.
 • Je hebt uitstekende kennis van Excel. Ervaring met Oracle, AFAS en Exact is een pre.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en een accurate manier van werken.
 • Je hebt een proactieve houding en streeft naar continue verbetering. Daarbij heb je een gestructureerde werkwijze.
 • Je bent gewend met deadlines om te gaan en past jouw planning daarop aan.
 • Je bent flexibel, klant- en servicegericht en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.377 en maximaal € 4.640 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 9).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen.

Het Centrum voor Postacademisch Onderwijs (CPO) verzorgt als onderdeel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid een breed aanbod aan postacademisch onderwijs voor praktijkjuristen waarbij de inzet van topdocenten het uitgangspunt is. De werkzaamheden van het CPO zijn het ontwikkelen en organiseren van de Beroepsopleiding Advocaten, PAO-cursussen, het organiseren van symposia en het aanbieden van maatwerkcursussen en beroepsopleidingen. Verder verzorgt het CPO voor diverse beroepsverenigingen en stichtingen het (onderwijs-)management. Het CPO richt zich op voortdurende innovatie waarbij te denken valt aan blended learning en andere mogelijkheden van digitalisering, internationalisering en het actualiseren van het didactisch model.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid en het CPO zoeken uitbreiding van het team Bureau Financiën en Control. De werkzaamheden hebben betrekking op beide eenheden maar richten zich met name op het CPO en haar klantrelaties.

Het Bureau Financiën bestaat uit vier medewerkers. De afdeling maakt met de andere ondersteunende afdelingen deel uit van het faculteitsbureau dat onder leiding van de directeur bedrijfsvoering staat. De administrateur rapporteert aan het hoofd van Bureau Financiën van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En dat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Financiën
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 1215421

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you