Beheertechnici Voor Diverse Faculteiten

Beheertechnici Voor Diverse Faculteiten

Geplaatst Deadline Locatie
14 jan 27 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Gebouwbeheer is een afwisselend, dynamisch en uitdagend vak. Je werkt als beheertechnicus zowel zelfstandig als in teamverband, vaak discipline-overstijgend, en zorgt ervoor dat de servicegraad vanuit de afdeling in balans is met de beschikbare budgetten. Je werkt in onze gebouwen aan het organiseren van dagelijkse onderhoudstaken en kleine verbouwingen en neemt regelmatig deel aan grotere verbouwingsprojecten. Als gebouwbeheerder vind je de balans tussen de belangen van gebruikers, CRE en leveranciers.

Je signaleert en lokaliseert storingen zelfstandig. Soms los je die zelf op, maar vaak ook schakel je hiervoor externe leveranciers in. Ook draai je mee in de bereikbaarheids- en beschikbaarheidsdiensten. Overleg met collega’s en uitvoerende partijen over de planning en de wijze van uitvoering is een belangrijke taak binnen deze functie. De werkzaamheden kunnen complex zijn en vragen een multidisciplinaire aanpak waarvoor soms geen expliciete standaardwerkmethoden of instructies bestaan. Daarnaast vormen het uitvoeren van inspecties en de controle van het geleverde werk onderdeel van je werk, met de hiermee samenhangende administratie in onze bedrijfsadministratieve systemen. Je levert een bijdrage aan het jaarlijkse (preventief & vervangend) onderhoudsplan en evalueert bestaande dienstverlening en de bijbehorende procedures om tot verbetering te komen. Je maakt uitgewerkte voorstellen voor verbetering van werkprocessen op (middel)lange termijn. Tot slot coördineer je, afhankelijk van je inschaling, werkzaamheden van collega’s van de afdeling.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO+/HBO niveau met een afgeronde werkbouwtuigkundige of elektrotechnische opleiding, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt goed inzicht in het (discipline-overstijgend) organiseren van gebouwbeheer. Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat en je bent bereid om diverse vaktechnische trainingen te volgen ten behoeve van de uitvoering van de functie, zoals bijvoorbeeld stralingshygiëne. Je bent een kostenbewuste, klantgeoriënteerde teamspeler, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en kunt goed zelfstandig functioneren. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Wij verwachten dat je in staat bent om (complexe) problemen te vertalen naar praktische oplossingen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en kunde.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Het gaat om een functie met een omvang van 38 uur (1.0 FTE). Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.835,- en een maximum van €3.895,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling van 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van niveau, kennis en ervaring gebaseerd op schaal 9 (met een max. van € 3.895,- bruto per maand).

TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

http://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate

De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.

De afdeling Beheer & Onderhoud is verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van gebouwen, terreinen en infrastructuren. Voor de afdeling werken technisch specialisten die vanuit een centrale positie hun werkzaamheden verrichten en gebouwbeheerders die in de gebouwen actief zijn. In het kader van de verdere professionalisering van de afdeling wordt momenteel een nieuwe onderhoudsstrategie uitgerold. Daarnaast willen we graag een omslag maken naar een regie-organisatie waarbij we meer op resultaat gaan sturen in plaats van inspanning. Dit vraagt een andere benadering van onze leveranciers, maar net zo goed een omwenteling in werkvorm en cultuur voor onze eigen mensen. Beheer en Onderhoud is dan ook op zoek naar gebouwbeheerders die met ons deze professionaliseringsslag willen vormgeven.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf
  • Techniek
  • max. 38 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO
  • AT/UD/CRE/2018-11

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stevinweg 1, 2628 CN, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you