Programma Assistant Internationale Postmaster 0,7 fte

Programma Assistant Internationale Postmaster 0,7 fte

Geplaatst Deadline Locatie
10 apr 22 apr Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Programma Assistant Internationale Postmaster Opleidingen tot Registeraccountant van de Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) van Tilburg University 0,7 fte
Ben jij de organisator die mede zorg draagt voor de kwaliteit van de Internationale Postmaster Opleidingen tot Registeraccountant van de Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) van Tilburg University? Solliciteer dan op onze functie van Programma Assistant voor 0,7 fte.

Functieomschrijving

Ben jij de organisator die mede zorg draagt voor de kwaliteit van de Internationale Postmaster Opleidingen tot Registeraccountant van de Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) van Tilburg University?

Solliciteer dan op onze functie van Programma Assistent voor 0,7 fte

In deze functie ben je de verbindende schakel tussen de studenten, programma managers, docenten en opleidingsdirecteur van de Post-Master Accountancy opleidingen die worden gegeven in Tilburg, Willemstad (Curaçao), Valencia (Spanje) en Boekarest (Roemenië). Je taken liggen in het organiseren, informeren en ondersteunen. Je werkt nauw samen met de coördinator van het secretariaat in Tilburg en de lokale organisatoren in Willemstad, Valencia en Boekarest. Je taken zijn o.a.:

 

  • Het geven van secretariële ondersteuning aan de Internationale Post-Master Opleidingen Accountancy in Tilburg, waaronder het maken van planningen met betrekking tot lesroosters en zalen, catering, docenten vastleggen, afhandelen declaraties, factureren collegegelden, materialen en boeken bestellen, het informeren van studenten en docenten inzake onderwijsaangelegenheden, het bewaken van de logistieke processen rondom het onderwijs.

  • Het onderhouden van contacten met studenten, correctoren en docenten.

  • Het onderhouden van contacten met potentiële studenten en de marketing van de opleiding via social media.

  • Het onderhouden van contacten met de lokale organisatoren op de buitenlandse onderwijslocaties.

  • Het organiseren van de evaluaties.

  • Het aansturen en registreren van de correcties.

  • Het organiseren van toetsen en examens.

  • Het verzorgen van de interne en externe correspondentie

  • Het opzetten en bewaken van de opleidingsagenda.

  • Het notuleren van vergaderingen.

  • Het (mede) ondersteunen bij de organisatie van bijzondere evenementen waaronder diverse activiteiten op het terrein van permanente educatie in binnen en buitenland en de jaarlijkse diploma-uitreiking.

 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richtingen Commerciële Economie, Event Management, Leisure Management, e.d. Ervaring in een functie waarin organisatietalent een rol speelt kan in de plaats worden gesteld van een formele opleiding.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Spaanse taal is een pre.
  • Je bent goed in plannen en hebt organisatietalent.
  • Je bent sterk in je mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Je bent gewend om te werken in een geautomatiseerde omgeving en beschikt over goede vaardigheden om persoonlijke applicaties effectief te gebruiken.
  • Je bent accuraat, pro-actief en hebt een flexibele instelling (af en toe afreizen naar de buitenlandse onderwijslocaties is noodzakelijk, evenals af en toe beschikbaar zijn in de avonduren in het weekend).
  • Je hebt affiniteit met hoger onderwijs aan jonge professionals.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Werktijden, salaris en overige arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een functie van 0,7 fte van de volledige werktijd. De aanstelling is voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband indien er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn en dat daarnaast het functioneren als goed is beoordeeld. Het salaris bedraagt maximaal
€ 2917,-- bruto per maand (salarisschaal 7) bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van opleiding en ervaring. UFO profiel Secretaresse 2 is van toepassing.

Daarnaast biedt Tilburg University uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioen- en ziektekostenregeling, een riante verlofregeling en diverse mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. TiSEM is gelegen op een groene campus en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Werkgever

Tilburg University, Tilburg School of Economics and Management

Afdeling/Organisatie

Het departement Accountancy verzorgt onderwijs en onderzoek op het gebied van interne en externe informatieverschaffing door organisaties, ten behoeve van besluitvorming door gebruikers van die informatie. Onderwijs wordt aangeboden in de Bachelor-, Master-, en Post-Master opleidingen. De functie van programma assistent is ondersteunend aan de Post-Master opleidingen. De studenten in deze opleidingen hebben allen een baan en volgen de opleiding part-time. Dit vereist een hoge mate van servicegerichtheid vanuit de organisatie.

 

https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/werken-bij/vacatures/

Afdeling

divisie Facility Services

Facility Services

Facility Services biedt studenten, medewerkers, bezoekers van Tilburg University een werk- en leeromgeving en campusvoorzieningen op facilitair en sportief gebied van een kwalitatief hoog niveau die hen optimaal in staat stelt om hun ambities waar te maken in leren, doceren, onderzoeken en het maatschappelijk inzetbaar maken van kennis.

Facility Services

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • max. 28 uur per week
  • €2161—€2917 per maand
  • HBO
  • 13323

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you