Medewerker studentzaken contractonderwijs (1,0 fte)

Medewerker studentzaken contractonderwijs (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
18 apr 10 mei Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In deze functie maak je deel uit van het Team Professional Programs van de faculteit Management, Science & Technology. Het Team Professional Programs is verantwoordelijk voor de verkoop, organisatie en uitvoering van al het contractonderwijs van de faculteit MST en bij het team belegde programma’s van andere faculteiten. Voor belangstellenden, deelnemers en docenten is het Team Professional Programs het eerste aanspreekpunt. Het team wordt aangestuurd door de Coördinator Professional Programs. Als medewerker studentzaken ben je een administratieve duizendpoot en ondersteun je de Professional Programs in brede zin. Je taken bestaan onder andere uit:

  • Het verrichten van algemene administratieve, organisatorische en beheersmatige werkzaamheden;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor belangstellenden, contractstudenten en medewerkers, zowel telefonisch als per mail; Plannen van roosters en reserveren van locaties;
  • Verwerken van aanmeldingen inclusief inschrijving bij Gemeenschappelijke service organisatie en facturering;
  • Archiveren en vormen van digitale studentendossiers;
  • Registratie en controle van studievoortganggegevens;
  • Administratieve voorbereiding en afhandeling van de examens alsmede de organisatie van diploma-uitreikingen;
  • Ondersteuning en serviceverlening aan docenten waar het gaat om studentenadministratie ten behoeve van hun cursussen.

 

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Je hebt minimaal een voor de functie relevante afgeronde mbo opleiding en beschikt over een mbo+ werk- en denkniveau. Relevante ervaring kan zijn opgedaan in de volgende functies: administratief medewerker, medewerker studentenadministratie, office management. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig, neemt graag het initiatief maar je bent tevens een teamplayer. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onderwijs (administratie) en vindt het leuk om vragen van studenten en docenten te beantwoorden. Je werkt nauwkeurig en bent in staat het overzicht te houden over meerdere taken/processen. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: ) voor de duur van 2 jaar Detachering behoort tot de mogelijkheden.

Het salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring vastgesteld overeenkomstig schaal 7 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 2.917,= bruto per maand bij een volledig dienstverband.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder meer opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof.

Het dienstverband is voor de duur van 2 jaar.

Werkgever

Open Universiteit

Online studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er online activerend onderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit. Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 14.000 studenten en werken ruim 600 medewerkers. De OU heeft vijftien vestigingen in Nederland, en zes in België. De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.
De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in onderzoek in de vakgebieden van de opleidingen, maar ook in onderzoek op het gebied van leren, doceren en technologie .

Tevreden studenten
In de Nationale Studenten Enquête (NSE), de Keuzegids Universiteiten (vergelijking waardering van studenten en experts voor bacheloropleidingen van de veertien universiteiten) en de Keuzegids Masters scoort de OU al jaren op rij een top 2 positie in de lijst van de veertien Nederlandse universiteiten. Bovendien staan alle opleidingen hoog in de ranglijsten van de universiteiten voor de betreffende studierichtingen. Alle beoordelingen staan op de OU-website (www.ou.nl).

https://www.ou.nl/

Afdeling

Faculteit Management, Science and Technology (MST)

De faculteit Management, Science and Technology (MST) is één van de drie faculteiten van de Open Universiteit. Onderwijs, onderzoek en valorisatie zijn de hoofdtaken binnen de faculteit. MST biedt wetenschappelijke bachelor- en masteropleidingen aan op het gebied van management, milieu-natuurwetenschap en informatica. Daarnaast biedt de faculteit een brede bachelor (Liberal Arts & Sciences), evenals korte programma’s aan ten behoeve van professionals die hun kennis willen verdiepen (certified professional programs). Het onderzoeksprogramma (Learning and Innovation in Resilient Systems) kenmerkt zich door haar multidisciplinaire aanpak. Aan de faculteit is een groot aantal promovendi verbonden die op diverse actuele thema’s binnen het onderzoeksprogramma onderzoek doen. Vanuit de Open Universiteit is MST bovendien partner in het Business Intelligence & Smart Services (BISS) Institute, onderdeel van de Brightlands Smart Services Campus (www.brightlands.com/).

Bij de faculteit MST kunnen studenten aan de hand van het geleerde direct reflecteren op hun werksituatie. De organisaties waar zij werkzaam zijn worden vaak betrokken bij het uitvoeren van opdrachten en onderzoek in het kader van zowel de bachelor- als de masteropleiding. Door de interdisciplinaire visie op onderwijs en onderzoek en de verbinding met bedrijfsleven is wetenschappelijk werk aan de faculteit MST vernieuwend en uitdagend.

http://www.ou.nl/web/faculteiten/management-science-and-technology

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • max. 38 uur per week
  • MBO
  • FAC/MST/18022

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Valkenburgerweg 177, 6419 AT, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you