Statistisch analist bij het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) van de School of Business and Economics, Maastricht University

Statistisch analist bij het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) van de School of Business and Economics, Maastricht University

Published Deadline Location
14 May 3 Jun Maastricht

Job description

Het ROA zoekt een statistisch analist die meewerkt aan diverse uitdagende projecten waarin de verzameling en verwerking van (register-)data centraal staat. Doorgaans wordt er gewerkt voor een brede groep opdrachtgevers en subsidiënten zoals internationale instellingen, ministeries, NWO en onderwijsinstellingen. Als statistisch analist ben je verantwoordelijk voor alle aspecten rondom datamanagement, zoals verzameling, verwerking, ontsluiting en beheer van data. Je werkt onder de supervisie van een projectleider.

Specifications

Maastricht University (UM)

Requirements

Voor deze functie zoeken we iemand met een hbo- of wo-opleidingsniveau. Je hebt affiniteit met cijfers en bent geïnteresseerd in onderzoek op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Je ziet het als een uitdaging om tot op detailniveau data te bewerken, te analyseren en te documenteren. Je bent in staat om databewerkings- en databeheersprocessen te optimaliseren en kunt dit ook overbrengen op andere onderzoekers. Je kunt goed in teamverband werken, bent accuraat, analytisch en hebt oog voor de centrale rol die databeheer binnen een wetenschappelijk instituut speelt.

Conditions of employment

Het ROA biedt een zeer inspirerende en academische werkomgeving, waarin in teamverband wordt gewerkt. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 9 of 10 (CAO NU). Aanstelling vindt plaats voor de periode van vier jaar met uitzicht op vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl .

Employer

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Humanities and Sciences, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Department

Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA)

Het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) is een onderzoeksinstituut van de School of Business and Economics (SBE) van de Universiteit Maastricht. Het ROA heeft nationaal en internationaal een toonaangevende positie in het onderzoek op het terrein van onderwijs en arbeidsmarkt. Het onderzoek kenmerkt zich door een combinatie van wetenschappelijke diepgang en beleidsrelevantie. Binnen het ROA zijn vier programmalijnen: Arbeidsmarktdynamiek, Onderwijs en Beroepsloopbaan, Scholing en Werk, en Menselijk Kapitaal in de Regio.

http://www.roa.nl/

Additional information

Je kunt je CV samen met een motivatiebrief vóór 4 juni 2018 sturen naar recruitment-sbe@maastrichtuniversity.nl .

Voor meer inlichtingen kan je contact opnemen met prof. dr. Didier Fouarge of drs. Timo Huijgen: telefoon +31 (0)43-3883647 of e-mailadres secretary-roa-sbe@maastrichtuniversity.nl .

Meer informatie over het ROA is te vinden op: www.roa-maastricht.nl/ .

Specifications

  • Support staff (Clerical, Administrative, Facility)
  • Economics
  • max. 38 hours per week, temporary
  • €2709—€4084 per month
  • Higher Professional Education +
  • AT2018.90

Employer

Maastricht University (UM)

Learn more about this employer

Location

Tongersestraat 53, 6211 LM, Maastricht

View on Google Maps

X

Apply via postal mail

recruitment-sbe@maastrichtuniversity.nl

Don't forget to mention AcademicTransfer and the job number: AT2018.90 in your letter.

Application procedure

De Universiteit Maastricht koestert haar inclusieve cultuur en open sfeer. Dankzij deze strategie heeft de UM een zeer diverse staf- en studentenpopulatie met veel verschillende nationaliteiten en culturen. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit (in een bredere definitie dan alleen nationaliteit, leeftijd en geslacht) de kwaliteit van onderwijs en onderzoek bevordert. Een universiteit met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit groeit uit tot een academische gemeenschap waar individueel talent tot bloei komt. Daarom nodigen we alle gekwalificeerde kandidaten nadrukkelijk uit om op deze functie te solliciteren.

Je kunt je sollicitatie richten aan het volgende e-mailadres: recruitment-sbe@maastrichtuniversity.nl .

Make sure to apply no later than 3 Jun 2018.