Communicatiemedewerker Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Communicatiemedewerker Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Geplaatst Deadline Locatie
20 apr 6 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als communicatiemedewerker bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid heb je een afwisselend en uitdagend takenpakket op het gebied van communicatie en videoproductie. Je schrijft en redigeert nieuwsberichten, verzorgt fotografie en beeldredactie en beheert diverse websites. Hiertoe beschik je over kennis van en ervaring met online communicatiemethoden en -technieken (social media, cms-beheer, Google Analytics, etc.). Op een creatieve, innovatieve en initiatiefrijke manier weet je tekst en beeld effectief in te zetten op social media-kanalen en websites en in de nieuwsbrieven. Hierbij zorg je voor stroomlijning en eenduidigheid van de communicatiestijl.

In samenwerking met de medewerker online onderwijs vervaardig je kennisclips: een veelgebruikt leerinstrument in ons onderwijs. Je denkt mee over hoe informatie het beste kan worden overgebracht via het medium film en hoe theorie kan worden omgezet in concepten. Je zet deze concepten om in grafische ondersteuning en je monteert beelden die in de campusstudio zijn opgenomen. Je ondersteunt het team Communicatie ook met het vervaardigen van actualiteitenclips, vlogs en andere videoprojecten.

Wij bieden afwisselende werkzaamheden met ruimte voor creativiteit en eigen inbreng en een werkplek in een modern gebouw met dynamische werkomgeving.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

- minimaal hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie, mediadesign en/of journalistiek;
- uitstekende schrijfvaardigheid;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- kennis van en ervaring met online communicatie en webredactie (SEO);
- kennis van filmmontageprogramma’s en fotobewerkingsprogramma’s;
- kennis van videoproductie. Je beheerst Adobe Premiere Pro;
- basiskennis van Adobe Photoshop en Adobe Illustrator;
- flexibiliteit en goed kunnen omgaan met deadlines;
- bij voorkeur kennis van en interesse voor het recht.

Arbeidsvoorwaarden


Maximum salaris per maand € 2.917 bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 7)
de hoogte van het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring. De indeling in het genoemde maximumsalaris wordt bereikt bij 10 relevante werkervaringsjaren
- een aanloopschaal kan van toepassing zijn
- contractduur: 3 jaar
- UFO-functieprofielen: Communicatiemedewerker, niveau 3 en Medewerker audiovisuele technieken (vervaardiging), niveau 1

Werkgever

Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en staan midden in de samenleving.

http://www.ru.nl

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen.

Het bureau in- en externe betrekkingen draagt onder andere voor de kwaliteitszorg van het onderwijs, de internationale uitwisseling van studenten en het werven van internationale studenten. Jij zult deel uitmaken van het team Communicatie, dat verantwoordelijk is voor de in- en externe communicatie van de faculteit.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

http://www.ru.nl/rechten

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • max. €2917 per maand
  • HBO
  • 22.10.18

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you