Docent Publiekrecht (0,8 fte)

Docent Publiekrecht (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 apr 14 mei Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Docent Publiekrecht.
Bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Capaciteitsgroep Publiekrecht is per 1 september 2018 een functie vacant van docent publiekrecht, 0,8 fte voor de duur van maximaal 4 jaar.
Bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Capaciteitsgroep Publiekrecht is per 1 september 2018 een functie vacant van docent publiekrecht, 0,8 fte voor de duur van maximaal 4 jaar.

Functieomschrijving

De capaciteitsgroep zoekt een docent ten behoeve van het geven van onderwijs in de Nederlandstalige vakken van de capgroep: vaardigheden, inleiding staats- en bestuursrecht, het tweede jaarsvak staats- en bestuursrecht en nog andere vakken op dit gebied. Voorts wordt verwacht dat de docent (administratieve) ondersteuning geeft aan de blokcoördinatoren van een of meer van deze vakken.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Universitaire graad (master) Rechtsgeleerdheid of vergelijkbare master;
  • Bachelor Nederlands Recht;
  • Aantoonbare expertise en/of affiniteit op het terrein van het staats- en bestuursrecht;  
  • Analytisch vermogen en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands; goede beheersing van het Engels is een pré;
  • Een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Aanstelling zal plaatsvinden voor een periode van vier jaar. De functie is in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht in UFO profiel docent 4. De functie is gewaardeerd in salarisschaal 10 of 11 (minimaal € 2.588,- en maximaal € 4.757,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kan worden gevonden op www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers. 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Humanities and Sciences, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Maastricht University is een universiteit met een sterk internationaal profiel. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid legt een sterke nadruk, zowel in onderwijs als onderzoek, op internationaal, Europees recht en rechtsvergelijking. De faculteit verzorgt drie bacheloropleidingen (Rechtsgeleerdheid, Fiscaal Recht en European Law School) en een groot aantal Nederlandstalige en Engelstalige masteropleidingen. Het Probleem Gestuurd Onderwijs vormt de grondslag voor de vormgeving van het onderwijs.

http://www.maastrichtuniveristy.nl/

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 30.4 uur per week
  • €2588—€4757 per maand
  • Universitair
  • AT2018.125

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you