Kinderchirurg/ Fellow Kinderchirurgie

Kinderchirurg/ Fellow Kinderchirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
24 apr 23 mei Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

- Afhankelijk van uw ervaring komt u ons team versterken als staflid of fellow kinderchirurgie.
- U draagt actief en met plezier bij aan onderzoek, opleiding en onderwijs.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- Zowel kinderchirurgen als jonge academisch geïnteresseerde chirurgen die opgeleid willen worden tot kinderchirurg nodigen wij uit om te reageren.
- Specifieke kennis en vaardigheden van de eerder geformuleerde focuspunten zijn zeer welkom, maar geen absolute vereisten. Chirurgisch-technische en sociale skills zijn dat wel. Indien verdere ontwikkeling in een aandachtsgebied buiten het UMCG gewenst is zijn we te allen tijde bereid mee te denken aan invulling van een stage buitenshuis.
- Aantoonbare belangstelling voor onderzoek wordt zeer op prijs gesteld.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Het UMCG voert een gedegen personeelsbeleid met goede arbeidsvoorwaarden, veel interne opleidingsmogelijkheden en diverse hooggewaardeerde personeelsvoorzieningen. Minstens zo belangrijk als een prettige werkomgeving is een goede woonomgeving. Groningen is een bruisende universiteitsstad terwijl de directe omgeving rust en ruimte biedt. De woningprijzen zijn relatief laag.

Uw salaris is afhankelijk van opleiding en relevante ervaring. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:
Paul Broens, kinderchirurg, medisch hoofd Kinderchirurgie, afdeling Chirurgie UMCG, telefoon: (050) 361 2306 (secretariaat). E-mail: p.m.a.broens@umcg.nl (niet gebruiken voor sollicitaties).

Afdeling

Chirurgie

Het aandachtsgebied kinderchirurgie van het UMCG heeft ter bestendiging van klinische- en onderzoeksactiviteiten plaats voor een kinderchirurg. Zowel kinderchirurgen als jonge academisch geïnteresseerde chirurgen die opgeleid willen worden tot kinderchirurg met uitzicht op een vast dienstverband, nodigen wij uit om te reageren.

Wij zijn een team van vijf enthousiaste kinderchirurgen, dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Chirurgie, één van de grootste universitaire chirurgische centra in Nederland. Ons werkterrein is voornamelijk het Beatrix Kinderziekenhuis, dat zich binnen de muren van het UMCG bevindt. De speerpunten van het UMCG zijn: kindergeneeskunde, transplantatiegeneeskunde, oncologie en acute zorg. Het UMCG / Beatrix Kinderziekenhuis heeft o.a. lever-, dunne darm- en longtransplantatie programma’s.

Hoewel de speciële kinderchirurgie nog steeds in de volle breedte wordt uitgeoefend, komt de focus steeds meer op de hepatobiliaire-, colorectale- en neonatale chirurgie te liggen. Voor deze (clusters van) aandoeningen zijn we ook door de NFU als Expertise Centrum erkend. Op deze gebieden wordt ook uitgebreid klinisch en basaal wetenschappelijk onderzoek gedaan. Er wordt nauw samengewerkt binnen de chirurgische aandachtsgebieden, met de kindergeneeskunde en met andere disciplines, nationaal en internationaal.

Het UMCG ligt in de binnenstad van Groningen en heeft ruim 12.500 medewerkers, werkend in kleine teams. Het UMCG heeft een belangrijke taak en positie als kennisorganisatie. Er is sprake van een nauwe samenhang en wisselwerking tussen de kerntaken (medisch) onderwijs, onderzoek, patiëntenzorg en opleidingen. Theorie en praktijk staan op alle niveaus in het UMCG in een directe relatie met elkaar. 'Bouwen aan de toekomst van gezondheid' is de missie die aan alle activiteiten in het UMCG ten grondslag ligt.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 180289

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you