DevOps Engineer

DevOps Engineer

Geplaatst Deadline Locatie
21 jun 12 jul Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken
Een gedreven junior of medior DevOps Engineer. Onderzoekend, nieuwsgierig, kritisch en vasthoudend zijn eigenschappen die bij je passen, maar je blijft een teamspeler. Je bent leergierig en resultaat gedreven en je bent bekend met de laatste technieken. Door jouw DevOps kwaliteiten breng jij onze levering van diensten op een hoger niveau. Je hebt kennis van meerdere programmeertalen, open source libraries en frameworks. Scrum is niet je doel maar Agile is hoe je werkt en denkt. Je beschikt over een analytisch denkvermogen en bent communicatief vaardig. Je voelt de drang om dingen beter te maken, niet alleen technisch maar ook functioneel.

Dit is het team
Je bent onderdeel van het Multi Disciplinaire Team dat zorgt draagt voor de diensten van de Universiteitsbibliotheek. Dit is een gevarieerd pakket aan IT diensten. Diensten die onderzoekers en studenten snel en gemakkelijk toegang bieden tot wetenschappelijke informatie, diensten voor de archivering en ontsluiting van wetenschappelijke output in de vorm van onderzoeksdata, publicaties en projectinformatie, diensten ter ontsluiting van digitale onderwijsmaterialen en centrale zoeksystemen voor de ontsluiting van informatie binnen Wageningen University & Research.

DevOps is onze filosofie: dat betekent dat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het bouwen en draaiend houden van de applicaties. Uiteraard werken we Agile en lever je input zodat de Product Owner de prioritering van de backlog met het team kan doen; Onze focus ligt op ontwikkeling! Dat betekent dat onze kwaliteit top moet zijn om het beheer zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. Onze Continuous Delivery aanpak helpt jou om kwalitatief goede code op te leveren. We gaan graag in discussie met de Product Owner om goed beargumenteerd technicals voorrang te geven op functional requirements, maar vooral wordt je gemotiveerd door de functionaliteit die we leveren aan onze eindgebruikers.

Onze techniek
We werken in een omgeving waar we onze ontwikkelingen doen op basis van Open Source technologie, maar ook te maken hebben met aangekochte systemen, waarmee we koppelingen realiseren. Onze Ubuntu Linux servers met Apache web server en Apache Solr vormen de backbone voor onze diensten. We werken met Git in ons ontwikkelproces. We maken gebruik van een gevarieerde toolset. Het team heeft kennis van XML, XSLT, Bash, JavaScript, PHP, Perl, Ruby, Java en C.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Wij vragen
  • Afgeronde HBO/WO ICT opleiding
  • Minimaal 1 jaar ervaring met applicatieontwikkeling als junior en minimaal 4 jaar ervaring met applicatieontwikkeling als medior.
  • Wil graag werken met Agile methodieken
  • Een DevOps mindset
  • Flexibel in het aanleren en gebruiken van technieken (zowel open source als commercieel)
Ben je niet bang om buiten de gebaande paden te denken. Houd je van nieuwe dingen proberen. Ben je een gedreven en resultaatgerichte teamspeler met een gezonde dosis aan verantwoordelijkheidsgevoel. Bouw je graag mee aan onze missie: 'to explore the potential of nature to improve the quality of life' vanuit een levendige Campus? Dan ben jij onze kandidaat!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Een aanstelling van 1 FTE (36 uur) per week, voor in eerste instantie 1 jaar, met een marktconform salaris tot max €3818,- bruto per maand (schaal 9) als junior of een salaris tot max €4253,- bruto per maand (schaal 10) als medior bij een volledige dienstbetrekking (36 uur). De functie is ingedeeld in de Hay systematiek als Ontwikkelaar 3-4 inschaling afhankelijk van kennis/competenties/ ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé, goede ontwikkelingsmogelijkheden, en een flexibele (deeltijd) invulling van de arbeidstijd.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research is in 2017 door de Keuzegids Universiteiten voor de 13de keer op rij verkozen tot beste universiteit van Nederland en behoort tot de top 150 wereldwijd. Zo'n 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit ruim 100 landen werken in ons domein van gezonde voeding en leefomgeving, zowel voor overheden als voor het bedrijfsleven.

De ruim 160 medewerkers van de afdeling FB-IT richten zich op het leveren van de IT-dienstverlening aan Wageningen University & Research. FB-IT staat aan de vooravond van een transformatietraject van waaruit het verder wil doorgroeien naar een flexibele, wendbare organisatie die met snellere introductie en doorontwikkeling van haar diensten beter aansluit bij haar klant(en).

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • HBO
  • 376663

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you