Interim medewerker International Office

Interim medewerker International Office

Geplaatst Deadline Locatie
24 mei 11 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als medewerker binnen het international office van de faculteit Bouwkunde heb je een dynamische, uitdagende en natuurlijk een internationale, multiculturele werkomgeving. Je werkt in een team van drie mensen.

In deze functie organiseer je voorlichtingsevenementen en help je zowel inkomende als uitgaande studenten door vragen te beantwoorden en ze van informatie te voorzien. Daarnaast faciliteer je de andere twee collega’s bij hun taken. Taken die verder belangrijk zijn binnen de functie zijn: website - en databasebeheer, spreekuur houden en mail afhandelen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je bent een communicatief sterke, zelfstandige, accurate collega met een groot organisatorisch vermogen en veel geduld. Je bent klantvriendelijk en hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen, evenals een goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands. Daarnaast heb je een bovengemiddelde mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Engels en inzicht in de wijze waarop de doelgroep (uitwisselingsstudenten) kennis vergaart. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Ervaring in een soortgelijke functie en in een internationale setting strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: z.s.m. tot 1 februari 2019.

De functie heeft een omvang van 24 uur per week (0,6 fte). Het gaat om een tijdelijk contract tot 1 februari 2019, tijdens welke periode je een van de medewerkers international office vervangt wegens zwangerschapsverlof. Het salaris is gebaseerd op schaal 8 (met een maximum van € 3.292,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling).

TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Bouwkunde

In haar 110-jarige bestaan heeft de faculteit Bouwkunde een stevige internationale reputatie opgebouwd in het opleiden van architecten en stedenbouwkundigen en in het scholen van promovendi. Met zo'n 2600 studenten, ruim 500 medewerkers waarvan circa 230 FTE wetenschappelijk personeel, is de faculteit een van de grootste opleidingen van TU Delft en een van de meest gerenommeerde architectuurfaculteiten in Europa. Een gedegen ontwerpersopleiding en onderzoek in het domein van de gebouwde omgeving vormen van oudsher de opgave waar de faculteit voor staat. Ruim 40 hoogleraren zijn werkzaam op uiteenlopende wetenschapsgebieden die het gehele domein van de gebouwde omgeving bestrijken.

De afdeling Onderwijs en Studentzaken faciliteert het onderwijs van de bachelor- en masteropleiding Bouwkunde, de masteropleiding Geomatics, de postmaster opleiding European master of Urbanism en de postmaster in Architecture and Urban design; de Berlage. Dit houdt in dat de afdeling zorg draagt voor de kwaliteitszorg, de onderwijscoördinatie, het international office, studieadvisering en ondersteuning van de examencommissie.

Het international office van de faculteit Bouwkunde is een dynamische afdeling waar drie medewerkers diverse stromen inkomende en uitgaande studenten sturen door te werven, te selecteren, te informeren en te begeleiden. Daarbij wordt nauw samengewerkt met betrokkenen binnen de faculteit, bij centrale afdelingen en met internationale partners. Het international office krijgt per jaar met gemiddeld 900 studenten te maken die aan de faculteit willen komen studeren of kiezen voor een studieperiode in het buitenland. Administratie, communicatie, ontwikkeling van procedures en mede vormgeving van promotie, werving en internationaliseringsbeleid, in deze volgorde, vormen de hoofdactiviteiten binnen de sectie.

https://www.tudelft.nl/en/architecture-and-the-built-environment/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • €2465—€3292 per maand
  • HBO
  • BK2018/12

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you