De Universiteit Maastricht is op zoek naar een System Engineer Microsoft m/v

De Universiteit Maastricht is op zoek naar een System Engineer Microsoft m/v

Geplaatst Deadline Locatie
24 mei 17 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij die communicatieve en klantgerichte IT-er die graag samen met zijn collega-beheerders bouwt aan een optimaal functionerende IT-infrastructuur binnen de UM?

Lees dan verder want dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je zet alles op alles om samen met de functioneel beheerders van de diverse applicaties, de applicatie specifieke infrastructuur binnen de universiteit perfect te laten lopen. 

De voor deze functie belangrijke applicaties hierbij zijn onder andere de on-premises Exchange infrastructuur (ruim 100.000 mailboxen), de centrale Active Directory en de centrale fileserver infrastructuur (ruim 2,4 Petabyte) ten behoeve van onderwijs en onderzoek.

Je denkt altijd twee stappen vooruit zodat er proactief op toekomstige gewenste en noodzakelijke aanpassingen ingespeeld kan worden. Je beheert, inventariseert en specifieert de gevraagde wijzigingen in de applicatie-specifieke infrastructuur en begeleid de implementatie van functionele wijzigingen. Je neemt deel aan ICT-projecten en je adviseert over het oplossen van informatievraagstukken. Ten slotte analyseer je storingen en problemen conform ITIL-incidentmanagement en lever je een bijdrage aan de oplossing hiervan. Je behoort tot team Systemen binnen de afdeling Operations van het ICT Servicecentrum.

Je werkplek binnen het ICT Servicecentrum is de ICT-backoffice in de binnenstad van Maastricht.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

  • Iemand met passie voor IT;

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bijv. Informatica);

  • Je hebt aantoonbare ervaring met Microsoft Server- besturingssystemen (certificering is een pré) en bijbehorende applicaties zoals Exchange, MS-SQL en IIS;

  • Je bent thuis in Powershell scripting;

  • Ervaring met VMware virtualisatie is mooi meegenomen maar geen must;

  • Je beschikt over een prima mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.

HBO-schoolverlaters worden uitdrukkelijk ook uitgenodigd om te solliciteren. Een sterke motivatie en affiniteit met IT is hierbij wel een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Wij bieden:

  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden;

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;

  • De mogelijkheid jouw uren flexibel in te delen;

  • Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland;

  • Een dienstverband van 1,0 FTE of minimaal 0,8 FTE en een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met de intentie dit, bij gebleken geschiktheid, hierna om te zetten in een vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl .

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Humanities and Sciences, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

ICT Service Centrum (ICTS)

Het ICT Service Centrum (ICTS) levert ICT diensten aan de faculteiten en servicecentra van de Universiteit Maastricht voor ongeveer 4.000 medewerkers en 16.500 studenten. In een interessante, innovatieve en dynamische omgeving krijg je als ICT-er de kans om je competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien in je eigen vakgebied. De cultuur bij ICTS is open, collegiaal en klantgericht. 

ICTS bestaat uit twee afdelingen: Development en Operations. 

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor de techniek achter de dienstverlening en bestaat momenteel uit ongeveer 45 medewerkers verdeeld over vier teams: Werkplekbeheer, Netwerkbeheer, Systeembeheer en Servicedesk. 

De afdeling Development heeft als core business het applicatiebeheer en de vernieuwing van de UM concern informatiesystemen. Development voert daarbij een aantal werkzaamheden uit die variëren van informatieanalyse, IT architectuur, pakketselectie, ontwerpen en customizing tot bouw.

https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/over-de-um/service-centra/ict-service-centre

Specificaties

  • IT
  • 30.4—38 uur per week
  • HBO
  • AT2018.156

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Grote Looiersstraat 17, 6211 JH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you