Programmeur/beheerder ICT & Onderwijs (38 uur) Onderwijs Service Centre

Programmeur/beheerder ICT & Onderwijs (38 uur) Onderwijs Service Centre

Geplaatst Deadline Locatie
24 mei 6 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je houdt je na een gedegen inwerkperiode bezig met het ontwikkelen, implementeren en beheer van onderwijsondersteunende applicaties. 
Je hebt een scherp oog voor verbetering en vanuit je scherpe blik adviseer je (on)gevraagd over bestaande of nieuwe onderwijs ondersteunende applicaties. Essentieel onderdeel van onderwijsondersteunende processen is de onderwijsdatabase waarin alle facultaire informatie staat.  Belangrijk onderdeel van jouw takenpakket is daarom de ondersteuning en verdere ontwikkeling van deze  onderwijsdatabase.

Je verricht de werkzaamheden in nauw overleg met de team coördinator en de functioneel beheerders van het studentvolgsysteem (Osiris) en de Elektronische leeromgevingen (Blackboard, Canvas en SIN-Online).

Wat het je oplevert
Een unieke kans om binnen een enthousiast team aan de slag te gaan met de verbetering van de onderwijsapplicaties met ruimte om je eigen ideeën en verbetervoorstellen naar voren te brengen.
Training en begeleiding om jou zo goed mogelijk je werk te laten doen.

Met wie ga je werken?
Je komt te werken in het team Informatiesystemen, een enthousiast team dat houdt van aanpakken

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt plezier in het programmeren en je wil je graag verder ontwikkelen hierin
Ook het beheer van applicaties doe je met veel plezier
Beheersing van de volgende talen: Perl (OO) en PHP, kennis van Javascript.
Beheersing van SQL, bij voorkeur Oracle. Ervaring met Access, Word en Excel op het niveau van macro’s en VBA scripts kunnen maken. Ervaring met de ondersteuning en inrichting van onderwijssystemen zoals Osiris, Blackboard en Canvas is een pré.
Je werkt graag samen en je kan je inleven in de vragen van je klant. Daarnaast is je analytisch vermogen goed ontwikkeld. Samengevat: wij zoeken een teamlid met gedegen programmeer- en SQL kennis, met een klantgerichte en dienstverlenende houding die daarbij de kwaliteitsborging van de diverse systemen niet uit het oog verliest.

Arbeidsvoorwaarden

- Een marktconform salaris
- 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
- Tijdelijk contract met de intentie tot vast bij goed functioneren
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Een universiteit die met 25.000 studenten en circa 2.700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt, die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. In de periode 2011-2013 heeft de EUR ambitieus geïnvesteerd in de bedrijfsvoering. De komende strategische planperiode van vier jaar zullen niet alleen de vruchten van deze investering worden geplukt, maar zal de bedrijfsvoering verdergaand worden ontwikkeld teneinde er mede zorg voor te dragen dat de positie van de EUR in Nederland en daar buiten verder zal worden versterkt.

http://www.eur.nl/

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • HBO
  • 1805242

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you