Informatiebeheerders Vastgoedinformatie

Informatiebeheerders Vastgoedinformatie

Geplaatst Deadline Locatie
12 jun 3 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Universiteit Leiden groeit en investeert continu in haar vastgoedportefeuille van in totaal 400.000 m2 BVO verdeeld over 50 gebouwen. Binnen het Vastgoedbedrijf van de universiteit is het team Informatiebeheer hét loket voor alle informatievragen ten aanzien van gebouwen, ruimten en technische tekeningen en documentatie. Het werkpakket is fors gegroeid en de rol van het Informatiebeheer verschuift. Wij zijn daarom op zoek naar Informatiebeheerders Vastgoedinformatie (2 posities van 1.0 fte)

De Informatiebeheerders zijn actief op het brede terrein van beheer van en advisering over de (technische) informatie en documentatie van de gebouwen, de installaties en de terreinen van de Universiteit Leiden. Zij werken samen met projectleiders, gebouwbeheerders en andere collega’s om beschikbare informatie zo vroeg mogelijk beschikbaar te krijgen, informatiebehoefte tijdig te onderkennen en daar aan te voldoen, maar ook om informatie eerder, beter (completer en actueler) terug te krijgen en weer beschikbaar te stellen. Onderdeel van dat proces is een verschuiving van uitvoerende taken naar een meer coördinerende en adviserende rol. Het uitvoeren van de operationele tekenactiviteiten zal op termijn grotendeels worden uitbesteed.

De Informatiebeheerder / Functioneel Beheerder, die wij zoeken, krijgt 2 aandachtsgebieden: het digitale documentenbestand (ca 70%) en het functioneel beheer van vastgoed-informatie-systemen (ca 30%). Meer over deze functie……

Het aandachtgebied van de van de functie van Tekenaar / technisch Informatiebeheerder is het digitale tekeningen bestand. Meer over deze functie……

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

De ideale kandidaten zijn gericht op verbinden, hebben een technische HBO achtergrond en hebben relevante werkervaring met een bijbehorend netwerk.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van gebleken geschiktheid. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.084,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 9 of 10).

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€4084 per maand
  • HBO
  • 18-253 en 18-254

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311 EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you