Junior redacteur Delta / Delft Integraal / Delft Outlook

Junior redacteur Delta / Delft Integraal / Delft Outlook

Geplaatst Deadline Locatie
16 jul 16 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De algemene redactie schrijft voornamelijk over beleid, onderwijs en studentenzaken. Voor deze redactie zijn we op zoek naar een beginnende journalist met uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels en een neus voor nieuws. Het zwaartepunt zal liggen bij het schrijven over nieuws en achtergronden over onderwerpen die voor (internationale) studenten belangrijk zijn. We vragen ervaring met schrijven voor internet en het verspreiden van berichten via social media. Kandidaten met ervaring met het werken binnen een universiteit en met aantoonbare affiniteit met en contacten binnen het Delftse studentenleven hebben de voorkeur. Ook ervaring met het maken van video en fotografie is een pré. Van onze nieuwe collega verwachten wij dat hij of zij artikelen schrijft voor Delft Integraal.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding journalistiek op HBO- of WO-niveau.
  • Je werkt zelfstandig én kunt goed werken in een team.
  • Je bent in staat om snel en adequaat artikelen te schrijven over actuele onderwerpen.
  • Je bent in staat een netwerk op te bouwen op de campus.
  • Je hebt goede Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je kunt omgaan met het maken van video en fotografie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte). Het gaat om een contract voor 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 (met een maximum van €  3.722,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool gevestigd. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Communication

De TU Delft heeft de krachtige ambitie om haar bijdrage te leveren aan een duurzame 21ste eeuw. Door grenzen te verleggen in technologisch onderzoek, door ingenieurs op te leiden die midden in de maatschappij staan en door samen met bedrijven kennis te vertalen naar innovatie. De Directie Communication helpt de universiteit deze ambitie vorm te geven. Want die 20.000 studenten en 4.500 medewerkers houden we graag geïnformeerd en betrokken, net als bedrijven, beleidsmakers, alumni, en natuurlijk scholieren die aan de TU willen studeren. De Directie Communication leidt dat alles in goede banen, ook binnen de organisatie zelf. Dat doen we met 150 communicatiemedewerkers - verdeeld over faculteiten, ondersteunende diensten en een centrale afdeling – die met elkaar gebruik maken van een breed spectrum aan communicatiemiddelen en competenties. De afdeling kent een open en prettige sfeer en is gewend te werken in een dynamische, jonge en internationale omgeving.

TU Delft en Delta

De redactie van Delta is verantwoordelijk voor de productie van de nieuwswebsite Delta en het alumnimagazine Delft Integraal. Delta is het journalistieke online platform van de TU Delft, gericht op medewerkers en studenten, met nieuws, achtergronden en opinie over onderwijs, wetenschap en campusleven. Delft Integraal is het wetenschappelijk magazine met nieuwe ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van onderzoek aan de TU Delft. Alumni kunnen het blad gratis toegezonden krijgen. Delft Outlook is de Engelstalige variant.

De redactie van Delta, die valt onder de afdeling Corporate Communicatie, heeft een onafhankelijke journalistieke verantwoordelijkheid. De redactie bestaat uit een hoofdredacteur, twee eindredacteuren en twee inhoudelijke deelredacties: algemeen en wetenschap. Beide deelredacties bestaat uit een senior- en een junior-redacteur.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€3722 per maand
  • HBO
  • AT/UD/COMM/2018-13 (copy)

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you