Promovendus Financieel recht

Promovendus Financieel recht

Geplaatst Deadline Locatie
15 jun 2 sep Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als promovendus Financieel recht verricht u promotieonderzoek naar een onderwerp naar keuze dat ligt op het brede terrein van de publiekrechtelijke en/of privaatrechtelijke regulering van de financiële sector en de daarop actieve spelers.
 
Onderdeel van de selectieprocedure is een presentatie van uw onderzoeksvoorstel. Het geven van onderwijs (25%) op het brede terrein van het financieel recht maakt onderdeel uit van de werkzaamheden. Een onderzoeksverblijf in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

U bent bij voorkeur afgestudeerd met een scriptie over een financieel rechtelijk onderwerp. Daarnaast heeft u aantoonbare belangstelling voor het financieel recht zoals blijkt uit uw keuze voor mastervak en/of (student)stage. U beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. U bent in staat zelfstandig wetenschappelijk onderzoek te verrichten, wat blijkt uit een afstudeerscriptie en/of publicaties. Verder beschikt u over doorzettingsvermogen en wilskracht, een sterk analytisch vermogen en het vermogen tot zelfstandig werken. Bovendien bent u een organisatietalent.

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 1,0 fte
  • het bruto salaris start met €2.640 per maand op basis van een 38 urige werkweek en loopt op tot €3.173 in het 5e jaar (salarisschaal 10)
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • contractduur: u krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling als promovendus voor de duur van anderhalf jaar, die na een positieve beoordeling wordt verlengd tot vijf jaar
  • UFO-functieprofiel: Promovendus

 
Onderdeel van de werving- en selectieprocedure is de digitale ‘Phd Personality Questionnaire’ (PPQ).

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid
U wordt aangesteld bij het Instituut voor Financieel Recht (IFR) van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Het IFR verricht onderzoek en verzorgt onderwijs binnen de masterspecialisatie Financieel recht.
 
Het IFR is onderdeel van het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht (OO&R). Het OO&R is een samenwerkingsverband tussen de Nijmeegse rechtenfaculteit en een aantal toonaangevende advocatenkantoren en multinationale ondernemingen. Door de structurele kruisbestuiving tussen wetenschap en praktijk worden onderzoeksresultaten behaald die niet slechts voor de rechtswetenschap maar ook voor de rechtspraktijk van belang zijn.
 
Meer over Onderzoekscentrum Onderneming & Recht
Meer over Institute for Financial Law

Specificaties

  • PhD
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • 22.19.18

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you