Core Facilities coördinator

Core Facilities coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
18 jun 26 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Met de "Core Facilities Research" streeft het Erasmus MC naar een brede en doelmatige toegankelijkheid van haar onderzoeksinfrastructuur voor interne en ook externe partijen. Concentratie van onderzoeksexpertise, onderzoeksapparatuur en verbeterde zichtbaarheid kan bijdragen aan de werfkracht van het Erasmus MC en kan additioneel talent aantrekken en behouden. Op dit moment wordt een proces doorlopen waarbij een aantal faciliteiten door de Raad van Bestuur erkend worden als Core Facility Research. Momenteel zijn deze faciliteiten in verschillende stadia van ontwikkeling en implementatie, waarbij het gaat om infrastructuur op het gebied van imaging, microscopie, genomics, proteomics, stamcellen, instrumentatie en big data uit cohort studies. Iedere faciliteit heeft een Core Facility (CoFa) Head die inhoudelijk expert is, de koers van de faciliteit bepaalt en tevens verantwoordelijk is voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

De volgende fase van dit Core Facilities Research project vraagt een zelfstandige rol van de CoFa Heads, maar ook een overkoepelende rol van een Core Facilities coördinator die in de komende twee jaar dit project kan afronden waarna de Core Facilities volledig onderdeel zijn van de staande organisatie en de business propositie.

We zijn op zoek naar een verbindende CoFa coördinator die de verdere implementatie van deze Core Facilities begeleidt en zorgdraagt voor een goede verankering in de bestaande organisatie. Hiertoe schakelt de CoFa Coördinator veel met de CoFa Heads, het Servicebedrijf inclusief financiën en andere partijen binnen en buiten het Erasmus MC. De CoFa coördinator ressorteert onder de Directeur Onderzoek en Onderwijs.

Ook spin-off's en samenwerkingspartners moeten de mogelijkheid krijgen gebruik te kunnen maken van deze faciliteiten. De voorwaarden waaronder dit kan gebeuren moeten nog worden ontwikkeld, evenals de daarmee samenhangende acquisitie-activiteiten. Deze zullen bovendien verschillend zijn per type Core Facilitiy. De hiermee samenhangende werkzaamheden behoren tot het takenpakket van de Core Facility Heads, waarbij de samenhang en de overkoepelende activiteiten bij de Core Facility coördinator worden belegd.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je hebt een academisch werk- en denkniveau met een aantal jaren ervaring in de bedrijfsvoering in een onderzoeksomgeving. Je beschikt over een uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als het Engels, evenals ervaring en affiniteit met technologische innovatie, bij voorkeur op het gebied van medisch biologisch onderzoek. Je volgt de (inter)nationale trends en bent in staat de CoFa's te adviseren en daardoor mede de meerwaarde van deze faciliteiten kan vergroten. Je kan enthousiasmeren, samenwerken, verbinden en makkelijk schakelen tussen diverse niveaus in de organisatie. Ervaring met verandertrajecten is een pre. Gezien het Erasmus MC en daarmee de Core Facilities een internationale context hebben, is het hebben van een netwerk buiten de organisatie eveneens een pre.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is per zo spoedig mogelijk voor een projectperiode van twee jaar. De omvang van de aanstelling kan variëren van 28 tot 36 uur per week. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.592,- (schaal 12) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Het project Core Facilities Research maakt onderdeel uit van het Programma Eread. Met dit programma stelt het Erasmus MC zich tot doel om in de komende jaren de onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten te vernieuwen om daarmee een inspirerende werkomgeving te bewerkstelligen met bijbehorende werkprocessen. Een aantal Core Facilities is al geëffectueerd en een aantal bevindt zich nu in de voorfase van verdere implementatie.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • 28—36 uur per week
  • €4350—€5592 per maand
  • Universitair
  • 23.11.18.SB-P390683-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you