Senior projectmanager Research Suite

Senior projectmanager Research Suite

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun 3 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als senior projectmanager draag jij vanaf het begin (ontwerp) tot het eind (beheer) de regie en de verantwoordelijkheid over verschillende projecten binnen de Research Suite. Zowel het maken van een projectvoorstel, als het participeren in en regie voeren over de uitvoering doe je niet alleen. Zo werk je samen met bijvoorbeeld architecten, andere IT-technici en collega's van andere disciplines. Kenmerkend hierbij is dat je werkt vanuit een vrije en verantwoordelijke rol waarin je de opdracht hebt om projecten succesvol af te ronden. Je rapporteert rechtstreeks aan de programmamanager van de Research Suite, hiërarchisch val je onder de manager Projecten.

Voor het programma Research Suite zoeken wij meerdere projectmanagers op verschillende thema's:
  • Technische infrastructuur voor wetenschappelijk onderzoek (storage, computer en netwerk);
  • Research Datamanagement;
  • Data Science;
  • Virtuele werkplek voor onderzoekers;
  • Gebruik van het elektronische patiëntendossier voor wetenschappelijk onderzoek;
  • Ontwikkeling van loketfunctie en verdienmodellen voor diensten en producten.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je hebt een academische opleiding bijvoorbeeld in (Bedrijfskundige) Informatica, Life Sciences of AI. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als projectmanager en kennis van of affiniteit met IT. Tevens ben je bekend met de projectmanagementmethoden Agile, Scrum en Prince II. Voorop staat dat je projectmanagerskwaliteiten hebt. Je toont daadkracht en vasthoudendheid om de voortgang van je projecten te borgen en kunt goed luisteren én communiceren waardoor je op een positieve manier invloed uitoefent. Dit is belangrijk voor besluitvormingsprocessen en draagvlak binnen je project. Je bent in staat om je weg te vinden in een grote organisatie, verbinding te maken met betrokken collega's en disciplines en hebt gevoel voor verhoudingen.

Je hebt affiniteit met IT, wetenschappelijk onderzoek en hebt het ondernemerschap om nieuwe diensten en producten voor onderzoekers te ontwikkelen. Daarnaast herken je jezelf in één van de thema's die zijn beschreven bij 'Functie-inhoud'.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Een mooie functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek. Naast betrokkenheid bij onze eigen innovaties werk je ook op het snijvlak van samenwerking met andere organisaties en vindt er uitwisseling plaats met andere UMC's.

Je krijgt, in principe, een aanstelling voor de duur van 2 jaar. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.592, - (schaal 12) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en een persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De pijler Informatie & Technologie (I&T), onderdeel van het Servicebedrijf, bestaat uit de onderdelen ICT Services, Informatiemanagement, Medische Technologie en Projecten en levert als partner hoogwaardige kennis en professionele diensten die noodzakelijk zijn voor het realiseren van de ambities van het Erasmus MC. De pijler draagt hiermee zichtbaar bij aan veiligheid en kwaliteit en doet dit tegen een redelijke prijs.

Het organisatieonderdeel Projecten is verantwoordelijk voor de projectenportefeuille van I&T en is daarmee de motor voor verandering en innovatie. De afdeling draagt zorg voor het zo beheerst mogelijk en succesvol uitvoeren van (grote en kleine) projecten op het gebied van ICT conform planning, conform de gemaakte kwaliteitsafspraken en binnen budget. Projecten bestaat uit 12 medewerkers en de sfeer is informeel.

Voor deze vacature zoeken wij een projectmanager die een bijdrage gaat leveren aan een nieuw te ontwikkelen IT-programma, de Research Suite. Dit is een meerjarig programma dat wordt ontwikkeld in opdracht van de Raad van Bestuur. Het doel van het programma is om met IT-infrastructuur, datamanagement en data science de wetenschappelijke positie van het Erasmus MC te versterken.

Een brede strategische verkenning vormt de onderbouwing voor de ontwikkeling van producten en diensten rond IT en data. Om hierbij tot gedragen oplossingen te komen zal nadrukkelijk de verbinding worden gelegd tussen de onderzoekers, de hoogleraren en afdelingshoofden, de medewerkers van de pijlers Onderzoek & Onderwijs en Informatie & Technologie en de Raad van Bestuur. De producten en diensten die het programma ontwikkelt, moeten na de programmaperiode in de lijnorganisatie structureel kunnen worden geborgd en doorontwikkeld. Hiervoor worden ook de personele, financiële en organisatorische voorwaarden gecreëerd.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €4350—€5592 per maand
  • Universitair
  • 22.05.18.SB-P391745-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you