Junior projectmedewerker "Richtlijn Visuele beperkingen bij mensen met een verstandelijke beperking"

Junior projectmedewerker "Richtlijn Visuele beperkingen bij mensen met een verstandelijke beperking"

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun 3 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de vakgroep Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten wordt gewerkt aan de ontwikkeling van multidisciplinaire richtlijnen voor de verstandelijk gehandicapten sector. Eén van de richtlijnen die momenteel in ontwikkeling is betreft de multidisciplinaire richtlijn "Visuele beperkingen bij mensen met een verstandelijke beperking". Dit project wordt gefinancierd door het Ministerie van VWS, met cofinanciering door Koninklijke Visio en Bartiméus (looptijd: maart 2017 - maart 2019). In het project worden op basis van wetenschappelijk kennis, professionele kennis én kennis van mensen met een verstandelijke beperking (VB) en hun familie, aanbevelingen opgesteld om de zorg aan volwassenen met een VB en visuele beperkingen te verbeteren. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de belangrijkste beroepsverenigingen en cliëntverenigingen.

Binnen ons enthousiaste team van richtlijnmakers is een vacature ontstaan voor een junior projectmedewerker. Onderzoeksactiviteiten bestaan uit het analyseren van kwalitatief onderzoek (interviews en focusgroepen) met zorgprofessionals en volwassenen met een VB en/of hun familie, het organiseren en uitvoeren van werkgroep-bijeenkomsten, het schrijven en reviseren van concept-aanbevelingen voor de richtlijn en het uitvoeren van een adviesronde en praktijktoets van de conceptrichtlijn.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

U heeft een universitaire gedrags- of sociaal-wetenschappelijke opleiding of medisch (oogheelkundige) opleiding voltooid (MSc niveau). U bent in staat grote hoeveelheden data op een toegankelijke en bondige manier samen te vatten, zonder daarbij details uit het oog te verliezen. Daarnaast bent u analytisch ingesteld, heeft u gevoel voor samenwerking met verschillende stakeholders en heeft u affiniteit met richtlijnontwikkeling. Ervaring met of interesse in kwalitatief onderzoek en de VG sector strekt tot aanbeveling.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.216,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De vakgroep Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten (afdeling Huisartsgeneeskunde) heeft als taken het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het verzorgen van het onderwijs in de opleiding tot arts, het opleiden van artsen voor verstandelijke gehandicapten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €2659—€4216 per maand
  • Universitair
  • 23.05.18.TG-P391662-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you