Docent Academisch Engels

Docent Academisch Engels

Geplaatst Deadline Locatie
21 jun 5 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het ALP zoekt per 1 september een docent Academisch Engels om het team te versterken. Vanuit het ALP wordt curriculair onderwijs verzorgd aan een breed scala van bachelor- en masteropleidingen aan de VU. Het gaat om schrijfvaardigheidsonderwijs, maar presentatievaardigheid speelt ook een duidelijke rol. Het ALP werkt samen met opleidingsdirecteuren en -coördinatoren om leerlijnen in talige communicatieve vaardigheden optimaal vorm te geven.

De medewerker heeft de volgende taken:
• Onderwijs:  Engelse grammatica, schrijfvaardigheid en presentatievaardigheid aan Bachelor en Masterstudenten van verschillende faculteiten.
• Cursusontwikkeling English for Specific Purposes, inclusief corpusexploratie en het verder ontwikkelen van feedbacksystemen.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

• Een afgeronde opleiding Engels taal en cultuur, of een verwante opleiding.
• Ruime ervaring met het verzorgen van schrijfvaardigheidsonderwijs op universitair niveau, bij voorkeur op het gebied van de bètawetenschappen.
• Promotie, het liefst op een relevant taalkundig gebied, strekt tot aanbeveling, maar is niet vereist.


Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van een jaar.
Verlenging van de arbeidsovereenkomst  behoort tot de mogelijkheden.

Op www.werkenbijdevu.nl kunt u onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen uitgebreid terugvinden zoals:
• 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
• minimaal 29 vakantiedagen bij volledige arbeidsduur;
• bijdrage aan reiskosten OV woon-werkverkeer.

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.588,-  en maximaal € 4.084,- bruto per maand (salarisschaal 10) bij een voltijds dienstverband.

 

Werkgever

http://www.vu.nl/index.aspx

Bijdragen aan een betere wereld, door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek. Dat is de ambitie van de Vrije Universiteit Amsterdam. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele wetenschappelijke spectrum van alfa, gamma en bèta tot leven en medisch.
De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Aan de VU werken ruim 4.500 medewerkers en volgen ruim 23.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Afdeling

De Faculteit der Geesteswetenschappen (FGW) is een dynamische faculteit, gelegen aan de Zuidas in Amsterdam. Binnen de tradities van de academische wereld is de faculteit actief bezig met vernieuwing en innovatie. Vernieuwend onderwijs, interdisciplinair onderzoek en valorisatie van kennis zijn de kerntaken. Het Academic Language Programme (ALP) is een initiatief van  FGW  dat tot doel heeft de leden van de VU-gemeenschap te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun communicatieve vaardigheden in het Engels en het Nederlands.  Met het ALP draagt FGW bij aan de invulling van het Taalbeleid van de VU.

https://www.fgw.vu.nl/nl/opleidingen/academic-language-programme

Specificaties

  • Onderwijs
  • Taal en cultuur
  • max. 16 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 18226

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you