Senior functioneel beheerder

Senior functioneel beheerder

Geplaatst Deadline Locatie
21 jun 2 jul Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen het HR Service Centre van de afdeling Corporate HR zijn we op zoek naar een senior functioneel beheerder.

Wat ga je doen?
Als senior functioneel beheerder ben je onderdeel van het team functioneel applicatiebeheer dat verantwoordelijk is voor alle systemen/applicaties binnen het HR landschap. Hierin neemt ADP Workforce een centrale plaats in.

In de rol van functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de verdere implementatie van ESS (employee self service) en MSS (manager self service) binnen ADP Workforce. Je draagt zorg voor een duurzame inrichting van de rechten- en organisatiestructuur en adviseert over de juiste wijze van inrichting en verwerking van nieuwe regelgeving binnen het applicatie landschap. Je bent in staat in een complexe omgeving de keuzes eenvoudig en doelgericht over te brengen en te beïnvloeden.

Hiernaast zorg je er voor dat de gebruikers snel, secuur en simpel geholpen worden met hun vragen. Samen met de collega's werk je aan het continu verbeteren van de processen en de inrichting van de applicaties om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken om te werken met onze applicaties. Tevens zorg je dat de toegang en beveiliging van de applicaties voldoen aan de hoogste standaarden.

Om succesvol te zijn heb je een ruime (recente) ervaring nodig als functioneel beheerder in de volle breedte van een HR IT omgeving.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Je bent gedreven voor je vak en kent de noodzakelijke tools om succesvol te zijn in je rol. BISL, TMap en projectmanagement zijn hierbij de belangrijkste, naast ADP Workforce.
Je werkt als vanzelfsprekend accuraat. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent enthousiast over het werk wat je doet! Daarnaast ben je in staat je flexibel op te stellen en mee te denken. Van nature ben je stressbestendig. Je neemt initiatief en de verantwoordelijkheid om zaken op te lossen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler die gericht is op samenwerking.
Hiernaast combineer je een sterk analytisch vermogen met een flinke dosis pragmatisme en ben je in staat zaken simpel te houden.
HBO werk- en denkniveau is essentieel. Hands-on ervaring bij het inrichten van applicaties, het bouwen van rapportages en het uitvoeren van migraties is een must. Ervaring met gebruikers- en beheerdocumentatie is een pré.

Daarnaast beschik je over:
  • minimaal 3 jaar ervaring met functioneel beheer en kwaliteitszorg;
  • kennis van beheer van rechtspositie- en arbeidsvoorwaardenregelingen en personeels- en salarisadministratie in algemene zin;

Arbeidsvoorwaarden

  • een salaris van maximaal € 4.253,- bruto per maand (schaal 10) op basis van 36 uur per week (CAO Stichting Wageningen Research); inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, de mogelijkheid je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via Optare (keuzemodel arbeidsvoorwaarden), goede studiefaciliteiten en een mooie verlofregeling.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

Specificaties

  • HRM
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • HBO
  • 392379

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you